Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natao tak mi prislo vyjadreni ze socialky, prodlouzili mi to o mesic🤦♀️takze vlastne moc netusim co dal, uprimne ja ty lidi v praci nezvladnu. I kdyz bych se tam na silu vratila tak me sezerou ze tam vic nebudu nez budu
@Berunkas Ahojky, mrzi me, ze ti to nevyslo, drz se ![]()
Jinak tedy s tim prodlouzenim to je mazec, ty brdo mesic, za 1 mesic nevyresi clovek s neplodnosti vubec nic, achjo, to je teda pekne na h…o. Tak z toho uz mas 14 dni pryc vid, to abys psala dalsi zadost nebo to uz nejak dopredu zavrhuji, ze je to bez sance?
A tak vypoved a pracak chvili? Blbe reseni? Jina prace? Vse naprd, ja vim, ale co jineho zbyva no ![]()
@Natao ja tam zkusim v pondeli zajit a zeptat se co s tim mam delat.Nova prace je mimo, tam me vyrazi jeste ve zkusebce, pracak je reseni ale to se mi nechce kvuli budouci materske. V nejhorsim to budeme muset nejak vymyslet
@Berunkas mrzí mě to, moc jsem ti to přála. Hlavně že tě posílají na další vyšetření a hledají příčinu proč to nevychází. Snad vše dobře dopadne a budeš moci brzy na další pokus. ![]()
S tou neschopenkou je to na palici, co asi za měsíc vyřešíš?! Třeba to půjde aspoň po tom měsíci prodlužovat. Já mám teď taky trochu strach doktorka mi přišla taková překvapená, že chci ať převezme neschopenku a objednala mě hned na úterý, tak uvidím co bude říkat, snad se mi to po telefonu jenom zdálo a nebude mě chtít hnát do práce ![]()
@Zubejka tak strelena aby te hnala do prace snad neni.Moji neschopenku si ted prevzala obvodacka a dala mi rovnou i zadanku k psychologovi/psychiatrovi at si zajdu nekam popovidat, treba kdyz tam predvedu totalni zhrouceni tak me nechaji doma, ted na nej opravdu zrala jsem, klepu se jak ratlik pri predstave ze do toho naseho ustavu pujdu
To mě moc mrzí s tou neschopenkou ![]()
Jestli Tě to trochu povzbudí, tak já když jsem doma, tak za nulu
(podnikatel - nezaměstnanec).
@Berunkas nedivím se ti, já se tam loni po ZT vrátila jen na měsíc a i to stálo za to. Taky si říkám, že už nikdy více… Možná i proto se bojím, že vim, že tam se vrátit nechci, protože by mě totálně psychicky rozložili. Tak třeba ten psycholog pomůže, ono už jenom to IVF je dost na psychiku tak třeba dá nějaký posudek, že na práci nejsi ještě připravená ![]()
@niki896 snad aspon nemas de.ilni kolegy/podrizene kolem sebe
@Zubejka loni jsem tam po mesici sla a zazila peklo, dovedu si predstavit jak by to vypadalo po roce. Navic maji za me nahradu takze tu by museli vyrazit, ja budu vecne nekde po doktorech a za doufam dva tri mesice jim reknu papa, najdete si za me zase nekoho…to tam vybuchne
@Berunkas hele naštěstí ne, jsou jenom úplně mimo - jsou to samí chlapi kolem 30 a na téma rodičovství mezi nima snad nikdy nepřišla řeč. To mě jediný uklidňuje, řeším s nima jenom práci. V minulém kolektivu jsem naopak měla nadřízenou, která si v klidu porodila jedno dítě ve 20 a druhé ve 40 a byla na to strašně hrdá. No srala mě tak, že jsem šla jinam… ![]()
@niki896 dokud tam byli jen chlapi a ja tak to bylo zlaty, muj sef bohuzel nevybira lidi podle toho jak sednou do kolektivu ale podle zivotopisu kterej byva dost prikraslenej, pak to nastoupi a nestihas se divit, takze to u nas zacalo vypadat jak na zakladni skole kdy se resi kdo se na koho skarede podival a chodi se zalovat, to fakt ve svych skoro 40 nemam zapotrebi
@Boo01 Ahojda, jeee, to je mily, ze sis vzpomnela. My byli s manzelem na druhou hodinu a vse je v poradku. Na chvili nam zase spadl kamen ze srdce. Na UTZ jsme krasne videli srdicko, jak busi, pater a zacinaji rust rucicky a nozicky. Na foto to neni videt, ale nazivo na UTZ nadhera, ukapla mi slzicka, manzel byl taky nejaky zarazeny ![]()
Japak vy dalsi holky? Jak jste na tom?