KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
7.6.24 10:03

@kamaradka32 já pracuji jako servírka, takže 13 -ti hodinové směny na nohou, proto ta nemocenská. Taky jsme měli embrya s PGT, teď půjdu v pondělí do práce, nechám to chvilku být a jakmile bude mé tělo připraveno, jdem do posledního pokusu. A buď to prostě klapne nebo ne🤷Věřím, že už to klapnout pak musí 🙂Doufám v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.6.24 10:05

@kamaradka32 a měla jsi vždy stejný postup u ketu? Nebo jste pak něco měnili, když to nevycházelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.6.24 10:19

@kamaradka32 jojo, já taky nebyla na neschopence - nejsem zam-nec. Můj manžel má dvě děti, o to je to pro mě víc frustrující 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
7.6.24 11:16

Ahoj holky, já zrovna přijela z kliniky. Budeme plánovat 3.ket ale tentokrát poprvé bez hormonů v nativu. Dr. říkala, že uděláme změnu, tak jsem ráda a čeká nás to v červenci nakonec, protože jsme příští týden pryč. Taky jdu na krev k vůli imunologii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.6.24 11:21

@kkkk11 ahoj,tak to máme úplně stejně :lol: Se mě nezbavíš 😅Ket v nativu, když bude vše ok, tak v červenci 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
7.6.24 11:27

@kkkk11 @Zarini
Holky, budu vám moc držet palce. :srdce: Já teď měla taky nativ a dopadlo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.6.24 11:35

Holky moc Vam drzim palce ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
7.6.24 13:00

@Zarini to je faaajn, už aby to bylo, že 🙂 🍀

A děkujeme holky za podporu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
7.6.24 13:02

@Zarini první 2 KETy byly stejné, 3 v nativu a u druhého ivf chtěl risknout fresh transfer bez genetiky, ze to tělo je nadopovane a třeba se chytne, ale rozběhl se mi OHSS takže nic :(( teď měl být první KET z druhého ivf (máme 2 embrya po PGT), ale odletěli jsme pryč..4 roky vše plánuji podle “těhotenství” a car a ted jsem to poprvé zazdila., a tím pádem KET asi až červenec nebo dle MS - nevím jak to vyjde od OPU to mám poházene :andel:

Já už si i říkám., jestli na to miminko nejsem ve finále stará..už to trvá nějak dlouho a být to moc chci tak vlastně začínám pochybovat i nad sebou, jestli to ještě pořad a pořad pokoušet ničit si tělo atd
Držím všem palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.6.24 13:08

@kamaradka32 teď na to nemysli a užívej tu dovolenou🙂Je potřeba si od toho trošku odfrknout.Budu ti moc přát, aby se to pak povedlo. Každa už máme za sebou nějakou cestu, teď už je jen potřeba dojít do konce🙂 :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.6.24 11:35

Ahoj holky, ještě jsem se s vámi chtěla podělit o svůj update. Byla jsem dnes na UTZ před KET na klinice, děložní sliznice je hezká, tak třeba pomohl fakt ten grepový džus, jak tu někdo psal :-D KET by měl proběhnout příští týden, ale ještě jdu zkontrolovat na endokrinologii štítnou žlázu a pokud bych měla vysoké hodnoty TSH, tak by se to ještě muselo odložit. Požádala jsem doktorku, jestli by mi neudělali i imunologické vyšetření, a doktorka mi k mému překvapení řekla, že mi na začátku, tedy před stimulací, imunologii základní dělali, jenom mi jaksi nesdělili výsledek… Prý ji mám úplně v pořádku, proto mi asi nikdo nic neřekl a nikdo mě nikam neposlal. A prý by se „podívali do dělohy“ - hysteroskopie? nezapamatovala jsem si název, kdyby to zase nevyšlo. Na jednu stranu mám radost, že se imunitou už automaticky zabývali, ale čekala bych, že mi někdo třeba něco řekne. No. Tak uvidíme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
12.6.24 11:47

@Zarini ano děkuji, teď na té dovolené bylo tolik miminek a batolat a všeho, ze mě to zase namotivovalo, ze to ještě musíme zkusit :andel:

Příští týden jdu na kontrolu v půlce cyklu, tak uvidím, co mi řekne, jestli to bude na nativ nebo ne a až další měsíc řízeny KET :think:

@niki896 No perfektní, jako mě zrovna volal můj imunolog s výsledky :mrgreen: takže sranda..mě ji tedy dělali jiz podruhé pro jistotu a opět se nic nenašlo :nevim: jsme proste úplně zdraví..nerozumím tomu

A kolik mas sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.6.24 11:56

@kamaradka32 Jojo, to je zábavné, když se mě kamarádky ptaj co mi teda je, tak říkat že nevím nebo nic je takové zvláštní, ale kromě té Leidenské mutace a štítky, o které ale vím a řeším ji, nevím v zásadě nic. Je to asi prostě dost o štěstí a náhodě.

Sliznici mám 7 mm, ještě by měla trochu porůst, protože je ještě „brzo“, budou mi ji kontrolovat ještě znovu v pátek. Pak už snad klasika Ovitrelle a transfer, pokud endokrinologie bude ok. Předminulý měsíc jsem ve stejný den cyklu měla 4,9 mm… Tak si skočím ještě pro decku grepáku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
12.6.24 12:30

@niki896 ty brdo, tak to je luxusní posun! Jdu do obchodu pro grepy :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

7mm je ale úplně ok pro transfer, a kolikaty si DC? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.6.24 12:53

@kamaradka32 Já těm radám moc nevěřím, ale tohle je jediný co jsem změnila a něco se stalo, takže třeba to fakt má vliv. Ještě jsem četla o červeném vínu, ale to nepiju, tak jsem zkusila tohle :-D

Já jsem teď 13. den. Ovulaci mívám až okolo 16. dne, takže to ještě budou sledovat. Sliznice je dobrá, ale ještě prý musí trochu porůst folikl.
A jak ty teď, jaký je plán, KET v červenci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí