Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamaradka32 já pracuji jako servírka, takže 13 -ti hodinové směny na nohou, proto ta nemocenská. Taky jsme měli embrya s PGT, teď půjdu v pondělí do práce, nechám to chvilku být a jakmile bude mé tělo připraveno, jdem do posledního pokusu. A buď to prostě klapne nebo ne🤷Věřím, že už to klapnout pak musí 🙂Doufám v to.
@kamaradka32 a měla jsi vždy stejný postup u ketu? Nebo jste pak něco měnili, když to nevycházelo?
@kamaradka32 jojo, já taky nebyla na neschopence - nejsem zam-nec. Můj manžel má dvě děti, o to je to pro mě víc frustrující 😀
Ahoj holky, já zrovna přijela z kliniky. Budeme plánovat 3.ket ale tentokrát poprvé bez hormonů v nativu. Dr. říkala, že uděláme změnu, tak jsem ráda a čeká nás to v červenci nakonec, protože jsme příští týden pryč. Taky jdu na krev k vůli imunologii ![]()
@kkkk11 ahoj,tak to máme úplně stejně
Se mě nezbavíš 😅Ket v nativu, když bude vše ok, tak v červenci 🙂
@Zarini to je faaajn, už aby to bylo, že 🙂 🍀
A děkujeme holky za podporu 🙂
@Zarini první 2 KETy byly stejné, 3 v nativu a u druhého ivf chtěl risknout fresh transfer bez genetiky, ze to tělo je nadopovane a třeba se chytne, ale rozběhl se mi OHSS takže nic
teď měl být první KET z druhého ivf (máme 2 embrya po PGT), ale odletěli jsme pryč..4 roky vše plánuji podle “těhotenství” a car a ted jsem to poprvé zazdila., a tím pádem KET asi až červenec nebo dle MS - nevím jak to vyjde od OPU to mám poházene ![]()
Já už si i říkám., jestli na to miminko nejsem ve finále stará..už to trvá nějak dlouho a být to moc chci tak vlastně začínám pochybovat i nad sebou, jestli to ještě pořad a pořad pokoušet ničit si tělo atd
Držím všem palečky ![]()
@kamaradka32 teď na to nemysli a užívej tu dovolenou🙂Je potřeba si od toho trošku odfrknout.Budu ti moc přát, aby se to pak povedlo. Každa už máme za sebou nějakou cestu, teď už je jen potřeba dojít do konce🙂
![]()
Ahoj holky, ještě jsem se s vámi chtěla podělit o svůj update. Byla jsem dnes na UTZ před KET na klinice, děložní sliznice je hezká, tak třeba pomohl fakt ten grepový džus, jak tu někdo psal
KET by měl proběhnout příští týden, ale ještě jdu zkontrolovat na endokrinologii štítnou žlázu a pokud bych měla vysoké hodnoty TSH, tak by se to ještě muselo odložit. Požádala jsem doktorku, jestli by mi neudělali i imunologické vyšetření, a doktorka mi k mému překvapení řekla, že mi na začátku, tedy před stimulací, imunologii základní dělali, jenom mi jaksi nesdělili výsledek… Prý ji mám úplně v pořádku, proto mi asi nikdo nic neřekl a nikdo mě nikam neposlal. A prý by se „podívali do dělohy“ - hysteroskopie? nezapamatovala jsem si název, kdyby to zase nevyšlo. Na jednu stranu mám radost, že se imunitou už automaticky zabývali, ale čekala bych, že mi někdo třeba něco řekne. No. Tak uvidíme… ![]()
@Zarini ano děkuji, teď na té dovolené bylo tolik miminek a batolat a všeho, ze mě to zase namotivovalo, ze to ještě musíme zkusit ![]()
Příští týden jdu na kontrolu v půlce cyklu, tak uvidím, co mi řekne, jestli to bude na nativ nebo ne a až další měsíc řízeny KET ![]()
@niki896 No perfektní, jako mě zrovna volal můj imunolog s výsledky
takže sranda..mě ji tedy dělali jiz podruhé pro jistotu a opět se nic nenašlo
jsme proste úplně zdraví..nerozumím tomu
A kolik mas sliznici?
@kamaradka32 Jojo, to je zábavné, když se mě kamarádky ptaj co mi teda je, tak říkat že nevím nebo nic je takové zvláštní, ale kromě té Leidenské mutace a štítky, o které ale vím a řeším ji, nevím v zásadě nic. Je to asi prostě dost o štěstí a náhodě.
Sliznici mám 7 mm, ještě by měla trochu porůst, protože je ještě „brzo“, budou mi ji kontrolovat ještě znovu v pátek. Pak už snad klasika Ovitrelle a transfer, pokud endokrinologie bude ok. Předminulý měsíc jsem ve stejný den cyklu měla 4,9 mm… Tak si skočím ještě pro decku grepáku ![]()
@niki896 ty brdo, tak to je luxusní posun! Jdu do obchodu pro grepy
![]()
7mm je ale úplně ok pro transfer, a kolikaty si DC? ![]()
@kamaradka32 Já těm radám moc nevěřím, ale tohle je jediný co jsem změnila a něco se stalo, takže třeba to fakt má vliv. Ještě jsem četla o červeném vínu, ale to nepiju, tak jsem zkusila tohle ![]()
Já jsem teď 13. den. Ovulaci mívám až okolo 16. dne, takže to ještě budou sledovat. Sliznice je dobrá, ale ještě prý musí trochu porůst folikl.
A jak ty teď, jaký je plán, KET v červenci? ![]()