Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZItu krása, gratuluji ❤ mě ty dobré zprávy teď nějak dojímají, je to holky paráda, mám z nás radost ❤
Holky, moc moc gratuluji, bozi fotecky
![]()
A kde nebo podle čeho cvičite tu Mojžíšovou? Já jsem si googlila nějaké cviky..ale spíše bych brala nějaké video na YouTube, proste jako ala lekce třeba 20 minutova..mate tip? ![]()
@kamaradka32 Ahojky, dekuji ![]()
Prosimte s tou Mojzisovkou ti neporadim, ja resila to, co ty, ze si to nekde najdu na netu, youtube apod., ale pak jsem si rekla, abych to opravdu cvicila spravne, ze zkusim pozadat na gynde a on to nebyl problem, vystavili zadanku a ja chodila do RHB centra a tam jsme cvicily s fyzioterapeutkou plus pak doma ![]()
@Natao no to zní sice super, na ty rhb..ale to člověk má poté fixní termíny a já bych spíše brala - teď mám čas, zapnu video
A to si chodila několikrát týdne nebo jen jednou za 14 dni třeba?
@kamaradka32 To chapu no
Ja chodila dvakrat v cyklu, vzdy 2 dny za sebou, muselo se to stihnout do ovulace vzdy, po MS… Asi kvuli tem mobilizacim. Pak jsem si uz cvicila sama doma. Chodila jsem takto s prestavkou asi 2 roky.
@Natao píše: Více
Děkuji.
Hele, snad ani raději ne, 1 bude stačit.
(Jednovaječná dvojčata jsou navíc dost risk.)
Holky, prosím, už vás CAR předal vašemu gyn, nebo si vás ještě nechal v péči?
Mě už předali do péče mého dr., ale přemýšlím, kdy se mi tam bude chtít jít (jsem ve fázi, že bych šla s chutí až někdy kolem 11-12tt, ale to asi nevydržím). ![]()
@ZItu já jdu ve středu a pokud bude srdíčko tak mě předá na gynekologii. Já tam teda musím hned aby mi převzala neschopenku a loni mě objednala na 10tyden tuším kvůli domluvě screeningu ale jak bylo zt tak jsme se k tomu nedostali. Já bych raději zavolala, ať pak něco neprosvihnes
@ZItu Ja jsem jeste v CAR, dalsi kontrolu mam v pondeli 20.5., to bych mela byt v 9tt, nevim, zda me uz potom predaji nebo ne. Na minule kontrole v CAR v 9tt bylo ZT, takze jsme se k tomu nedostali…
@Zubejka píše: Více
Já si z minula už bohužel nepamatuji, kdy mě bral na další kontrolu. Na screeningu jsem ale byla až ve 13tt. ![]()
Přiznávám, nerada jsem tam chodila - kvůli váze a sestře. Má tam hodně mladou a echt hubenou a při hlášení váhy na mě vždy koukala s takovým opovržením.
(Takže už dopředu z toho mám nervy na pochodu.)
@Berunkas ještě vydrž do zhruba desátého dne, pak by mělo být jasno.Dnes jsem zrovna na tebe myslela, jestli něco cítíš nebo tak. Doufam, že se u tebe ta čárka objeví, nebo ji dojedu namalovat až do Prahy ![]()
@Zarini ses zlato, nachystam ti nejaky permanentni fix😄priznaky mam vsemozny ale to taky klidne muze byt pms