KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
6.5.24 07:36

@Natao hodně štěstí přeji dnes🙂dej nám pak vědět a neboj se, vše bude v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.24 08:19
@Natao píše: Více

481 je za mě úplně super, já jsem měla polovinu co ty, takže si dovedeš představit jak mi bylo, když došel výsledek. :roll: :roll:

V pátek mám kontrolu hned na ráno, tak snad vše bude v pořádku. Sliznici mám vždy super, tak to nechci zakřiknout. Ale jsem normálně nervózní i když přesně vím co mě čeká. :andel: :D

• Citovat
  • Upravit
760
6.5.24 15:24

Holky moje, co jste tehotne, pobolivalo vas bricho po ket? ja citim dost casto bud takovy mensi tlak uvnitr nebo ms bolesti ale jen trochu, zadne velke krece a bolesti. A ted me rozbrecel segrin vysledek amh testu😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.5.24 15:51

@Berunkas mě bolelo, ale až tak po týdnu a bylo to takové pnutí fakt jako před MS, furt jsem chodila na záchod a bála se, že se MS rozjede. Tak uvidíš, třeba to je dobré znamení 🙏kdy chceš začít testovat? O víkendu už bys mohla vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.5.24 16:56

@Zubejka ja se bojim to zkouset😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.5.24 17:23

@Natao jak jsi dopadla? Začínám být z tebe nervózní, snad bylo vše v pořádku🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.5.24 18:41

Pardon holky, manzel si vzal dovcu, tak jsme ten vylet do CARu dnes protahli. Dekuji, ze jste na me myslely :*

U nas tedy zatim dobry :dance:, vse v poradku, :srdce: uz bylo videt, dalsi kontrola za 14 dni 20.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.5.24 18:47

@Natao to je krásné :smiling_face_with3_hearts:,gratuluji moc, tak teď ať pěkně roste, přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.5.24 18:59

@Natao tak paráda :srdce: moc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.5.24 19:04

@Natao bozi,velka gratulace❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.24 19:33

@Natao Nadhera! GRATULUJI ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.5.24 19:52

Holky, moc dekuju za mila slova. Jste tady vsechny zlate :hug:

@Berunkas Drzime palecky. Jinak me bricho tak jakoby tvrdlo, asi k tomu bych to nejvic prirovnala, ale take spis az ten druhy tyden po KETu, ale asi me i obcas pobolivalo, takze urcite to neni uplne spatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.5.24 19:56

Jaa uz chci taky kontrolu, jdu az pristi tyden ve ctvrtek.. takze jeste 10 dni 😭
Uz teda diky bohu nespinim, obcas me hrozne boli prsa ale bricho, tak jak driv, uz neboli… Kdyz mam pocit, ze me zrovna neboli nic, tak je to vlastne taky spatne, protoze mam pocit, ze tam neni 😀 🙈 To je tlak na psychiku jak blazen teda.. sama nevim, co chci 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.5.24 12:21

Hezký den, holky.
Mám konečně po kontrole, :srdce: krásně pulzovalo, plůdě odpovídá 6+3tt. :dance: (Akorát tam dr. viděla nějaký stín, tak snad se tam nevynoří druhé plůdě. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.5.24 12:29

@ZItu Krasa, moc gratuluji :kytka: Tak to by bylo hezke, kdyby tam bylo druhe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí