Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natao jsem doma a cekam az se k tomu vyjadri, prijde mi divny ze bych musela na par dni do prace nez reknou co a jak. Z logiky veci…mamka byla doma s rakovinou a asi tezko pujde na 14 dni do prace nez se vyjadri, tak to beru stejne…
Hodlam si vydupat nejaky poradny imunotesty pripadne rovnou kortikoidy a zkusit jestli se chyti
@Berunkas Jojo, ja jsem si rikala, ze je proste clovek doma dal a maximalne neprijdou penize no
Ale asi dokud lekar neuschopni, tak do prace nejit, to by byla blbost, jak zminujes…
Jinak tedy myslim, ze na rakovinu se bude v tomto nahlizet jinak nez na neplodnost, ale snad tam jsou rozumni lide
A doufam, ze je mamka na tom dobre.
S tim imuno, nechces tedy zkusit, jak holky doporucuji tu dr. Malickovou nebo jak se jmenuje… Ja byla po 9.transferu a ZT jeste na jednom imuno vysetreni, popravde moc nevim podrobnosti, ale nasimulovaly se podminky pred transferem, tedy standardne Estrofem od 2.dne, potom progesteron navic cca ten 14.den cyklu a jakoby v den transferu mi lekarka misto transferu odebrala nejaky vzorek asi sliznice predpokladam a posilalo se to myslim nekde do Prahy k imuno vysetreni. Mozna nektere holky tady vi vic, jak se to jemnuje apod.
@Natao to je jasny ze na rakovinu se kouka jinak nez kdyz ses doma kvuli “nicemu” ale ten princip, ze kdyz mas neco rozleceneho tak nepujdes uprostred toho na tyden do prace. Koukala jsem na ni, dokonce do toho Gennetu volala a musim mit zadanku, bud mi ji vyda car nebo gynekolog a to je pro me trochu past, zkusim se zeptat ve ctvrtek
@Kaari ahoj, já jdu na 2 ket už teď 17.5 a tentokrát to beru tak nějak normálně.. a říkám si, ze to mozna zase nevyjde, protože na první pokus jsem byla připravená a pak to bylo akorát zklamání a pláč..🫠
@kkkk11 Jeee, to je uz zachvilku 🙏🏻 Tak tfuj tfuj, budu drzet palce a myslet na Tebe 🍀 🍀
@kkkk11 Moc držím palce! Já jdu až příští měsíc a taky jsem si řekla, že to budu brát tak nějak normálně, míň to hrotit a míň doufat. Prostě se uvidí. Dej vědět <3
Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s tema intralipidovyma injekcema (kapackama)?
@Berunkas Ahojky, ja vubec nevim, o co jde, takze bohuzel neporadim ![]()
Ahoj holky, tak já dnes byla propuštěna z péče CAR ke svému gynekologovi. Srdíčko krásně tlouklo, jen je o den menší, ale to říkal doktor ať se vůbec nebojím, nebo mě napadlo zda to není tím, že bylo pomalejší a 6den teprve bylo blastocysta co normálně je 5den. No pro dnešek se raduji a od zítra opět strach ať se dostaneme přes mnou obávaný 10tyden ale snad je ten můj Ufounek tentokrát pořádný bojovník a bude se mnou do Vánoc ![]()
@Zubejka píše: Více
Super zpráva.
Jeden den rozdíl je úplný nic. Držím palce Ufounkovi. ![]()
Jak se cítíš? Už máš nějaké těhupříznaky?
@Boo01 děkuji
zatím dobře, pár dní mi bylo špatně od žaludku, ale většinou jen chvilkově a pomohla mi cola s ledem, jinak i bolesti břicha ustáli, prsa do teď nebolí, jediné chodím v noci čůrat 😁
@Zubejka Skvela zprava, gratuluji
Drzim palce.
Ja jdu v pondeli 20.5. takze u me pomalu uz taky zacina prevazovat strach s tim, jak se to blizi..
@Natao děkuji
no jsou to strašný nervy, já byla včera úplně vyklepaná ani spát jsem nemohla a než doktor řekl, že je vše v pořádku jsem ani nedýchala. Zítra musím volat na gyndu a domluvit kontrolu na 10tyden to je můj strašák největší ![]()
@Zubejka Pockej, ted nevim, jestli mi neco uteklo, ale proc to je pro tebe strasak? Jakoze v 10tt bylo ZT minule? Nebo jiny duvod?
@Natao jj v 9+4 se zastavilo srdíčko, tak se strašně bojím aby se to neopakovalo, my to tenkrát po potvrzení srdíčka všem řekli vůbec nás nenapadlo, že se může ještě něco stát a bum
a hrozně mě mrzí že z toho těhotenství jsem se radovala, při tomto se zatím furt jenom bojím ![]()