KET, IVF září, říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yen
254
1.10.14 08:52

Ahoj holky, přidám se k vám i když jsem již v diskuzi, do které Vás přizvala Lenek

@skubanek 86 ty chodíš do Repromedy? no hurá, už jsem si myslela, že budu jediná, kdo tam chodí :D ke komu chodíš? Slyšela jsem samou chválu na paní doktorku Hromadovou. My teda nechodíme přímo si vše vyřizovat na kliniku, ale můj dr. spolupracuje s repromedou a vyřizuje vše za nás, nyní čekám na první stimulaci a naše první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
1.10.14 09:50

@Yen Ahoj, no jsme tam už od loňského listopadu. Paní doktorka Hromadová, je super, ale jsem spokojená i s doktorkou Tocareva, ta mi dělá vždycky transfer, jsou tam všichni vinikající i sestřičky, sice se nám ještě nezadařilo, ale nikde jinde bychom nešli. Hromadová už je z nás nešťastná, nechápe jak se nám to přirozeně povedlo a uměle to nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.10.14 10:43

Ahoj holky mužu se k Vám přidat, já teda čekám na MS a pak začínám stimulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
1.10.14 11:58

@marcela73 Jasně,bereme tě :hug: tvoje první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
1.10.14 17:33

Ahoj holky, já teď krapet nestíhám, tak budu odepisovat vždycky najednou :)

A vítejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.10.14 12:20

Budeto moje 1 IVF. Vloni jsem otěhotněla přirozenou cestou, ale bylo mimoděložní. Kvuli věku tomu chceme už pomoci, moc bych si přála, aby to klaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.14 13:42

Ahojky můžu se k vám přidat? mě čeká 1. IVF koncem října začátkem listopadu. jsem šíleně nervózní. nevím co mě čeká a jak to bude probíhat. díky a ahoj a všem držím palečky aby vám to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
2.10.14 18:30

Ahoj olky, vitejte! Ja mam za sebou dve Ivf a pet ketu, posledni ket 24.9.a cekam na ortel :-) Kdyz Vas bude neco k ivf zajimat tak se klidne ptejte :-) Do jakeho Car chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.14 20:22

@Zluva ahoj já chodím do teplice nord pronatal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.10.14 13:53

Já chodím do Zlína, je to 14 dní co jsem nedostala MS, v pondělí jsem byla na vyvolávačce, ted jen čekám až dorazí a mužu začít stimulovat, budu brát clostilbegyt, potom injekce menopur, to čekání je nekonečné, přeji Ti at se KET podaří a hezky se drobek uhnízdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.14 23:42

Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít :think:

• Citovat
  • Upravit
919
4.10.14 18:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít :think:

ahoj, tak s tím zkušenost nemám, sorry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.10.14 19:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít :think:

já ho pila vždy jen do ovulace takže od 1.DC do toho 14.DC dýl by se pít neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
4.10.14 20:33

Ahoj, já ho pila taky před KET, ptala jsem se doktorky a ta mě řekla, že ho můžu pít jen do začátku KETU, v den KETU už ne, měla jsem nízko sliznici a krásně mi po něm narostla, ale radši se zeptej v CARU.Po KETU už by to mohlo ublížit embrijku si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.14 22:05

Teda to sou problémy s tím kontryhelem :mrgreen: až půjdu na kontrolu tak se tedy raději mudr optám. A doufám, že budu mít taky pěknou sliznici ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex