Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, přidám se k vám i když jsem již v diskuzi, do které Vás přizvala Lenek
@skubanek 86 ty chodíš do Repromedy? no hurá, už jsem si myslela, že budu jediná, kdo tam chodí
ke komu chodíš? Slyšela jsem samou chválu na paní doktorku Hromadovou. My teda nechodíme přímo si vše vyřizovat na kliniku, ale můj dr. spolupracuje s repromedou a vyřizuje vše za nás, nyní čekám na první stimulaci a naše první IVF.
@Yen Ahoj, no jsme tam už od loňského listopadu. Paní doktorka Hromadová, je super, ale jsem spokojená i s doktorkou Tocareva, ta mi dělá vždycky transfer, jsou tam všichni vinikající i sestřičky, sice se nám ještě nezadařilo, ale nikde jinde bychom nešli. Hromadová už je z nás nešťastná, nechápe jak se nám to přirozeně povedlo a uměle to nejde. ![]()
Ahoj holky mužu se k Vám přidat, já teda čekám na MS a pak začínám stimulovat ![]()
Ahoj holky, já teď krapet nestíhám, tak budu odepisovat vždycky najednou ![]()
A vítejte ![]()
Budeto moje 1 IVF. Vloni jsem otěhotněla přirozenou cestou, ale bylo mimoděložní. Kvuli věku tomu chceme už pomoci, moc bych si přála, aby to klaplo
Ahojky můžu se k vám přidat? mě čeká 1. IVF koncem října začátkem listopadu. jsem šíleně nervózní. nevím co mě čeká a jak to bude probíhat. díky a ahoj a všem držím palečky aby vám to dobře dopadlo
Ahoj olky, vitejte! Ja mam za sebou dve Ivf a pet ketu, posledni ket 24.9.a cekam na ortel
Kdyz Vas bude neco k ivf zajimat tak se klidne ptejte
Do jakeho Car chodite?
Já chodím do Zlína, je to 14 dní co jsem nedostala MS, v pondělí jsem byla na vyvolávačce, ted jen čekám až dorazí a mužu začít stimulovat, budu brát clostilbegyt, potom injekce menopur, to čekání je nekonečné, přeji Ti at se KET podaří a hezky se drobek uhnízdí ![]()
Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít
ahoj, tak s tím zkušenost nemám, sorry ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu…v říjnu mě čeká ket piju kontryhel nevíte do kdy ho mohu pít
já ho pila vždy jen do ovulace takže od 1.DC do toho 14.DC dýl by se pít neměl
Ahoj, já ho pila taky před KET, ptala jsem se doktorky a ta mě řekla, že ho můžu pít jen do začátku KETU, v den KETU už ne, měla jsem nízko sliznici a krásně mi po něm narostla, ale radši se zeptej v CARU.Po KETU už by to mohlo ublížit embrijku si myslím ![]()
Teda to sou problémy s tím kontryhelem
až půjdu na kontrolu tak se tedy raději mudr optám. A doufám, že budu mít taky pěknou sliznici ![]()