Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHoj, založila jsem téma pro všechny současné a budoucí snažilky, témata, která jsou založená, jsou už plně rozjetá a špatně se naskakuje do rozjetého vlaku ![]()
Já jsem od 24.9.2014 absolvovala KET. Je to již mé druhé IVF a pátý KET. Ráda bych si tady s Vámi ukrátila čas do TT ![]()
Tak jak se cítíte, jak to prožíváte?? ![]()
Já tedy beru 2-2-2 utrogestanu a dělá to se mnou pěkné brikule ![]()
Nejvíc mě asi bolí v kříži…
Ahojky, tak já se k tobě přidám. Já byla na KETU 18.9.2014 takže jsem dnes 8 den po KET. Mám za sebou 2 IVF a tohle je náš 3 KET.Ani jeden nezdařený. Já beru ultrogestan 1-1-1 asi už jsem imuní, nic moc na sobě nepozoruju. Přeji ti moc, aby se prcek zavrtal a držel se jak klíště. Už bych si to samé konečně přála i pro sebe, už mi z toho hrabe ![]()
@skubanek 86 je tak to chápu, a hodláš testovat, nebo chceš vydržet do krve?
No já testuju už od 6 dne a stále sněhobílo. A ty už dětimáš? Nebo taky stále čekáš na čápa jako já ![]()
Mam holcicku z prvniho cyklu Ivf, ale az na treti pokus. Uz ji bude pet za par dni a snazimese o sourozence. Ale dva pokusy byly z prvniho setu IVF a dalsi ivf jsme absolvovali loni na podzim. Potratila jsem ve 3.mesici. Ted jsme se odhodlali vyzkouset to jeste jednou ![]()
Takže už maminka jsi, mi se snažíme už dva roky o miminko,2× jsem otěhotněla přirozeně, ale vždy to skončilo v 7 tt. V loni v listopadu nás doktor poslal do centra a od té doby začal koloběh testů a vyšetření, zatím nám to přineslo samé zklamání, tento 3 KET jsem pojistila fizioterapií, akupunkturou a dali mi ještě týden před KET kapačku intralipidu, navíc máme všechny embrijka vyšetřené metoduo PGS, takže jsou zdravé. Zatím žádný úspěch. Tobě drží mmoc pěsti
Potrat ve 3 měsíci, to muselo být hodně těžké, ale teď to určitě vyjde, musíme obě myslet pozitivně ![]()
@skubanek 86 Ja pred tim potratila v osmem tydnu a ted naposledy v desatem. Bylo to blby v tom, ze to bylo dva dny po Vanocich. Zacala jsem krvacet a zkolabovala jsem a pri tom ztratila asi litr a pul krve. Byl to takovej mensi masakr. Taky proto nam tak dlouho trvalo, nez jsme se odhodlali do toho jit znovu. Nejdriv jsme nechteli vubec.
Prirozene jsem neotehotnela jeste nikdy ![]()
Ale jak pises, musime verit a doufat, ze uz to konecne vyjde ![]()
Taky toho máš za sebou spoustu, asi nedostaneme nic zadarmo, všechno si musíme pořádně vydřít, někdo rodí jako jabloň a ani si toho neváží, jak to člověk sleduje všude kolem sebe. Nejhorší jsou ty věčné otázky rodiny.Kdy budete mít, prcka, už na tomáte roky. Určitě to znáš, u nás v rodině to nikdo neví, snažíme to tutlat a vykrucovat se už 2 roky. Už mám nos dlouhý jak Pinokio z toho věčného lhaní
Můžu se zeptat, do kterého CARU chodíš?
@skubanek 86 chodim do pardubickeho Sanusu.
Znam todobre..bohuzel
Vsak se nam zadari!
Já jezdím do Brna do Repromedy.Kdy začneš testit? Já si zítra ráno udělám poslední test a pak to radši nechám až na 2.10.2014 to jdu na krev. Zbytečně se stresuju, když tam každý den nacházím bílo. Buď na mě ráno něco vykoukne, nebo ne. Nechám to osudu.
Když čtu ty tvoje bolesti v kříži, tak to vypadá nadějně ![]()
@skubanek 86 Myslim ze veskere moje bolesti dela zattim utrogestan. Jsem dneska teprve 3 den resp. 4., ale den transferu se nepocita. Nevom jestli budu testovat driv a kdyz, tak kolem 6.,7. Myslim ze na to nebudu mit cas a jsem rada
pristi tyden uz chci chodit do prace a o vikendu mam skolu. A radsi jsem si ani neko
upila test
Tak to tě obdivuju, já to nikdy nevydržím. Já už se pomalu připravuju na to, že to opět nevišlo. Máme už posledního mrazáčka a pak už rezignuju. Už nás to stálo moc peněz. Dneska jsem naposledy testla a opět negativní. To jsi dobrá, zvládat školu, práci a ještě prcka doma
.Já jsem doma od srpna a už nudou nevím co dělat. Z těch neúspěchů, mi pomali běhá v hlavě myšlenka na adopci. ![]()
@skubanek 86 u nas jde take o posledni pokus. Uz na to nemam to neustale doufani. Jsme domluveni na poslednim pokusu. Take jsme uvazovali o adopci, ale nakonec se zadarilo s dcerou
Se skolou bych to taky nedavala nebyt manzela
Hlidani nemame a rodice mam pres pul republiky…