KET květen 2022

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
23.3.22 10:32

KET květen 2022

Ahojte, kto sa chystá v květnu/máji na KET? Pridáte sa ku mne? :)

V ktorom CAR ste? Je to váš prvý KET alebo už niekoľký v poradí? Tešíte sa alebo máte skôr obavy?

Pre nás to bude druhý KET, máme za sebou jedno neúspešné IVF (1×ET + 1×KET). Keďže ani moje ani manželove výsledky nie sú veľmi dobré, rozhodli sme sa namiesto 2. IVF skúsiť vklad darovaného embrya. Predpokladáme, že KET by mohol byť teda v máji. Uvidíme podľa cyklu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
348
25.3.22 13:44

Pohli sme sa o kúsok ďalej. Embryjko máme zarezervované. Dnes 1DC a už som objednaná 20DC na kontrolu - ak bude všetko v poriadku, dostanem lieky a od najbližšieho 1DC začnem s prípravou na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.3.22 17:37

Ahoj ja si dneska vyzvedla léky na první ivf tak že teť čekám na ms. Ale jelikož naše případná embrya půjdu na genetiku tak to vypadá že pujdeme v květnu na ket. Vůbec nevím co mám očekávat tak jen doufám že vše bude v pohodě. Dneska viděla cca 10 možných vajíček tak uvidíme jaká bude skutečnost a jak to vše dopadne. Bude to dlouhý čekání na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.22 07:09

@Michalka 28 vitaj v teme :) mozeme si tu navzajom kratit cas.

a ak chces prezradit, kvoli comu musia embrya na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.4.22 11:17

Děkuji :) mám za sebou 4× zt. Všechny testy máme v pořádku tak už zbývají jen ty embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.22 11:22

@Michalka 28 to ma mrzi, to je uz naozaj vela :( a nikdy nerobili histologiu plodov a plodovych obalov po potratoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.4.22 11:45

Ne nikdy o to nepozadaly první tři byly 2013-2014 a to se bralo že se to stane a su mladá. A teť se to taky moc neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.4.22 18:24

Ahoj holky, já som dnes 11dc, 25 dc idem na ultrazvuk a od dalšieho cyklu začínám stimulovat. Taktiež embryjka pojdu na genetické vyšetrenie, ale s doktorkou sme sa dohodli, že vložíme aj jedno čerstvé bez genetického vyšetrenia. Tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.22 18:54

@Stuha11 vitaj a drzim palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.22 18:55

@Michalka 28 aj v mladom veku sa to nema stavat. a od 3 uz to mali nejak riesit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.4.22 20:21

@clori jo dr. To řešila častějšími kontrolami
@Stuha11 jo taky to říkala ale jen pokud nebude žádné embryo na genetiku jinak ne. Já mám ještě týden čas do ms a je to dlouhý. Teť su na neschopence tak o to je to delší. A pak než bude ket tak půjdu do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.4.22 20:24

@Michalka 28 skor to mali byt vysetrenia na hemato, endokrinologii ci genetike. ale tak co uz, ked sa vyhovarali na vek.
ale pustili ste sa do boja, to je najlepsie rozhodnutie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.4.22 21:23

@clori ano to jo. Teť jen aby to vyšlo. Jsem ráda že mě v tom podporuje manžel a je mi velkou oporou. První tři zt byly z bývalým manželem a ten to nechtěl podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.4.22 09:59

@Michalka 28 manzel, ktory ta podporuje, je polovicou uspechu. teda ak nie aj viac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.4.22 10:50

@clori Jo to je pravda to nejtěžší teť asi přijde že? Jako píchání injekcí a doufání že bude dost vajíček a všechno v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.