Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michalka 28 bude nam to tu odsypat jedna radost ![]()
ja budem mat ku KET Estrofem, progesteron (neviem konkretnu znacku, ani davkovanie, to mi dr. povie na kontrole), mala by som dostat aj Prolutex injekcie, anopyrin a Clexane.
budem si musiet dat pripomienky do mobilu, nech mam nejake rozostupy medzi tym ![]()
inak, aby som mala pravdu povedat, mam z toho dost stres a depku. ci to vyjde ![]()
@Stuha11 a to este ten strach v tehotenstve, o porode, ked sa male babo narodi a uz sa strachu nezbavime ![]()
@clori jo vím o čem mluvíš. Ten stres je hrozný a vím že ještě zhorší jak se bude všechno blížit. A to čekání na ty všechny výsledky a tak. To bude ještě jízda
Ještě se může stát že budu těhotná přirozeně možnost tu je ale asi ne moc velká ![]()
@clori píše:
@Michalka 28 bude nam to tu odsypat jedna radost
ja budem mat ku KET Estrofem, progesteron (neviem konkretnu znacku, ani davkovanie, to mi dr. povie na kontrole), mala by som dostat aj Prolutex injekcie, anopyrin a Clexane.
budem si musiet dat pripomienky do mobilu, nech mam nejake rozostupy medzi tym![]()
inak, aby som mala pravdu povedat, mam z toho dost stres a depku. ci to vyjde
@Stuha11 a to este ten strach v tehotenstve, o porode, ked sa male babo narodi a uz sa strachu nezbavime
Vzhladom na to, že som už dvakrát potratila, tak presne ako píšeš.. Ten strach neprestane nikdy.. a to som sa vždy tešila ako si budem tehotenstvo užívat ![]()
@Michalka 28 píše:
Ještě se může stát že budu těhotná přirozeně možnost tu je ale asi ne moc velká
Tiež si to hovorim že máme jeden pokus pred stimulaci.. Ale kedze mám často biochemko, musel by sa stat zázrak ![]()
@Stuha11 píše:
Tiež si to hovorim že máme jeden pokus pred stimulaci.. Ale kedze mám často biochemko, musel by sa stat zázrak
Je to je mi líto já měla biochemko jen jedno. I tak je to hrozný
@Michalka 28 píše:
Je to je mi líto já měla biochemko jen jedno. I tak je to hrozný
Keby som nebola tak blbá a netestovala vždy pred MS, tak by som o nich ani nevedela.. Ale nikdy to nevydržím ![]()
@Stuha11 jo to znám
jsem stejná i když si řeknu že je brzo a nic tam nebude tak to i tak zkusím
a pak se divím
a to se asi nikdy nezmění
@Stuha11 píše:
Tiež si to hovorim že máme jeden pokus pred stimulaci.. Ale kedze mám často biochemko, musel by sa stat zázrak
no tiez nam v CAR hovorili, ze aby sme o mesiac nevolali, ze nam DE nebude treba. ale pri kuzovom spg a ze ja asi zase nebudem mat ovulaciu, tak nam to moc nevyjde 😅
@clori píše:
no tiez nam v CAR hovorili, ze aby sme o mesiac nevolali, ze nam DE nebude treba. ale pri kuzovom spg a ze ja asi zase nebudem mat ovulaciu, tak nam to moc nevyjde 😅
Ja mam ovulku zajtra
tak uvidíme
Minulý rok sme boli v CAR dohodnutý na inseminacii a cyklus predtym som otehotnela
ale teraz to stastie urcite mať nebudem.
A už som aj psychicky pripravená na to všetko. Ako to máte dievčatá s neschopenkou? Budete po vložení zostavat doma?
@Stuha11 píše:
Ja mam ovulku zajtratak uvidíme
Minulý rok sme boli v CAR dohodnutý na inseminacii a cyklus predtym som otehotnela
A už som aj psychicky pripravená na to všetko. Ako to máte dievčatá s neschopenkou? Budete po vložení zostavat doma?ale teraz to stastie urcite mať nebudem.
Jelikož jsem po laparo. zlucniku tak su zatím doma a po opu se pak uvidí ale asi jo páč mám náročnou práci chemikálie a tahání těžkých věci a noční k tomu
@Michalka 28 píše:
Jelikož jsem po laparo. zlucniku tak su zatím doma a po opu se pak uvidí ale asi jo páč mám náročnou práci chemikálie a tahání těžkých věci a noční k tomu
Tak v tvojom prípade by som rozhodne do prace nechodila.
@Stuha11 no právě ale asi půjdu než půjdeme na ket aspoň na 3 týdny pokud. I když to je taky na prd kvůli pojištění na neschopenku tak uvidíme jestli to nevezmu tahem ![]()
@Stuha11 píše:
Ja mam ovulku zajtratak uvidíme
A už som aj psychicky pripravená na to všetko. Ako to máte dievčatá s neschopenkou? Budete po vložení zostavat doma?ale teraz to stastie urcite mať nebudem.
sefka mi ponukla volno po vklade, tak si vezmem par dni dovolenky. mozno na prve 3-4 dni. a potom uvidime, co bude po krvi.
a muz mi dneska zahlasil, ze pokial budem tehotna, ze bude trvat, aby som na PN sla.
ked som bola tehotna pred 2 rokmi, tak som aj napriek spineniu a krvacaniu do roboty chodila, ze ved len sedim za PC… ale zase je to psychicky niekedy narocnejsie. a to mi asi aj horsie robilo ![]()
@clori píše:
sefka mi ponukla volno po vklade, tak si vezmem par dni dovolenky. mozno na prve 3-4 dni. a potom uvidime, co bude po krvi.
a muz mi dneska zahlasil, ze pokial budem tehotna, ze bude trvat, aby som na PN sla.
ked som bola tehotna pred 2 rokmi, tak som aj napriek spineniu a krvacaniu do roboty chodila, ze ved len sedim za PC… ale zase je to psychicky niekedy narocnejsie. a to mi asi aj horsie robilo
Tiez som pri oboch tehotenstvach chodila do práce, po druhom potrate mi ponukli vo firme inú pozíciu, kde už fyzicky nemakam. Neviem si predstaviť byť doma 9mesiacov, to by som sa akurát furt len pozorovala… Samozrejme keby prišlo spinenie, taktiež zostavam doma.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.