KET květen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
3.4.22 00:19

@clori to je fakt. Teť budu řešit 1dc teda v týdnu tak su zvědavá. Všude čtu tak to holky řeší a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 07:50

@Michalka 28 a akymi liekmi budes stimulovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.4.22 09:46

@clori mam jen gonal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 10:21

@Michalka 28 ten som mala a uplne v pohode sa mi pichal.
v polovici stimulacie ti pridaju Orgalutran alebo Cetrotidealebo tomu podobne, aby ti tie najvacsie folikuly nepopraskali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.4.22 10:37

@clori ty jo a ja myslela že bude stačit jen ten jeden. Ale co my pro to vytoužené mimčo neuděláme. A ty už máš dítě? A do kterého car chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 11:52

@Michalka 28 pri jednej to bohuzial nezostane. podla toho, ako rychlo ti foliky budu rast, pridaju ti v druhej polovici este druhy liek. ale neboj, to zvladnes. mne tie injekcie aj po Ovitrelle chybali. ae zase ja som si rada pichala, nemala som s tym problem, ani nejake vedlajsie ucinky.

my este deti nemame. pred 2 rokmi som prirodzene otehotnela, ale nedopadlo to 😔
do CAR chodime na Slovensko. teraz Gyncare Nitra a predtym pri IVF do Iscare Bratislava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.4.22 12:37

@clori no ja mám k těm injekcím trochu respekt :) to znám a je mi to líto. I když ani ivf neni 100% ale aspoň náznak toho že by to mohlo vyjít. Teda tak to vnímám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 12:53

@Michalka 28 ono je ine, ked vies, ze otehotniet mozes, ale nie to dotiahnut k porodu. tam staci najst pricinu, preco potracas a vtedy je IVF a geneticke vysetrenie embryi dobrou a spravnou volbou.

ja zas povazujem 2. IVF v nasom pripade za zbytocne. ked uz mam brat hormony, tak nech uz to stoji za to a radsej sme sa rozhodli pre darovane embryo. a radsej to budeme skusat touto cestou ako trapit moje vajecniky, ked je riziko, ze nebudu z toho embrya (pri IVF som z 10 odobranych oocytov mala 7 zrelych, 5 sa oplodnilo a predlzenu kultivaciu nam prezili len 2 embrya; kvoli tonu uz dalsie IVF riskovat nechcem). peniaze, ktore by sme dali do 2. IVF mozem investovat do 3 darovanych embryi. a mame aspon o kusok vyssiu sancu k uspechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.4.22 13:04
@clori
@clori píše:
@Michalka 28 co uz narobime :?
13.4. mam kontrolu, dostanem lieky a cakame na MS.

Já idem ba kontrolu 14.4. Tak na tom budeme podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 13:08

@Stuha11 super, tak si aspon mozme prezdielat pocity z kontrol :)
a do ktoreho CAR chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.4.22 13:11

@clori já bývám v ČR, takže do Prahy Gennetu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.22 13:22

@Stuha11 tak konkretnych dr. si nezrecenzujeme :D ale to nevadi, vysledok je dolezitejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.4.22 13:25

@clori jo tak to pak jo. Když si spočítas kolik by co stálo je je jednoduší jít tou nejlepší cestou pro tebe. Ty jo ja bych měla jít ja první kontrolu taky kolem 14.4. Ještě mi dala nějaký recepty jeden na ředění krve preventivně a druhý ani nevím co to je to uvidím až si je vyzvednu.
@Stuha11 taky držím palce at vše vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.4.22 13:25
@clori píše:
@Stuha11 tak konkretnych dr. si nezrecenzujeme :D ale to nevadi, vysledok je dolezitejsi :)

Presne :-) ale už sa neviem dočkat, na druhu stranu sa bojím, aby bolo dost vajičok a hlavne aby sa nám to podarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.4.22 13:29
@Stuha11 píše:
Presne :-) ale už sa neviem dočkat, na druhu stranu sa bojím, aby bolo dost vajičok a hlavne aby sa nám to podarilo :srdce:

Je to mám taky. Viděla jich tam cca 10 ale můžu být některé prázdné. Tak nezbývá nic jinyho než doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.