Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky 6. Prosince jsem byla na embryotransferu je tu někdo kdo je na tom stejně nebo podobně?? ![]()
Já se chystám na transfer teď ve čtvrtek 12. Bude to můj třetí transfer v nativním cyklu. Protože nevíme příčinu neplodnosti, až na špatné spermio, tak už jsem trochu zoufalá. Nakoupila jsem hromadu testů a hodlám testovat snad už od prvního dne, abych věděla, jestli to nebude alespoň biochemko.
Co ty @Kacenka009? Vydržíš testovat až po čtrnácti dnech? Držím nám palce, byl by to krásný vánoční dárek. ![]()
Ja byla 4.12 na svém prvním ket. Bohužel jsem začala už s testováním. Ale je brzy. Snažím se myslet pozitivně
Já testuji až tak 10 den takže to chci vydržet do toho 16.12 aspoň zadny testy jsem si zatím nekoupila tak me to neláká a snažím se na to nemyslet. Nic na sobe ani nepociťuji jen mě bolí břicho po injekci jako povrchové. A vaječníky ze zadu a vic unavena … ale tentokrat neležím a funguji normálně abych na to nemyslela je to uz třetí transfer.
Ahoj holky. Přidávám se do klubu, dnes budu mít KET. Máme jen jedno embryjko, tak to snad vyjde
![]()
@barbuska92 a můžu se zeptat kolika denní embryo to je? A jestli se dělala i genetika
![]()
Ahoj holky,
tak já jdu v pátek 13.12., také máme jedno embryjko. Držím vám palce ![]()
Tak to vás fakt obdivuji mít jen jedno jenom jeden pokus ja mela 4 po genetice a dvě se nechytily a mam zamrazené uz poslední
a to si moje paní doktorka myslela ze se chytí hned první nebo aspon to druhé a nic
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.