KET prosinec 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
16.12.24 17:24

To si rikam taky jestli ty ivf nebyly zbytecny a stacilo udelat imuno a podle toho se zaridit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.12.24 17:25

@Berunkas Ahoj :mavam: Děkuji za radu :) Pokud bude další neúspěch, tak si o to taky řeknu. Tu žádanku na tu imunologii jsi získala kde prosím? U praktického?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.12.24 17:26

@Berunkas Ahoj :mavam: Děkuji za radu :) Pokud bude další neúspěch, tak si o to taky řeknu. Tu žádanku na tu imunologii jsi získala kde prosím? U praktického?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.12.24 17:29

@Simalina v car mi ji vystavili, pripadne muze i gynekolog, byla jsem na tu imunologii v praze v gennetu, car ve zline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.12.24 17:36

@Berunkas Na gynekologii jdu zrovna zítra, tak ji o to poprosím. Já jsem teda z Brna, ale koukám, že tu jsou také možnosti, kde to vyšetřit. Ono jako když se nechytnou xkrat zdravá embrya a přirozeně se taky nedaří, tak někde být problém musí. Vajíček mívám u každé stimulace hodne a dost je jich i zdravých, genetiku mám úplně luxusní dle geneticky, tak už jedině ta imunologie no :nevim: Nebo ještě ta hysteroskopie mi zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.12.24 17:40

@Berunkas A jinak neměla jsi z těch kortikoidů nějaké vedlejší účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.12.24 18:13

@Simalina v brne toho bude taky hodne, jsem prazska tak proto gennet, mam tam zaroven alergologa a premyslela jsem i o pripadnem 3.ivf uz tam.Ja otehotnela 2× prirozene ale v 7tt konec, v testech se nic nenaslo krome nizkeho amh, doktor v car rikal zkuste to jeste doma a nic, 2 ivf a 2 transfery a pak mi secvalko ze jsem otehotnela jenom kdyz jsem mela v tele zbytek kortikoidu kvuli necemu jinemu, pred nima ani po nich nic takze jsem si byla vicemene jista ze tam problem bude.
Jedla jsem to v davce 16,12 a 8 mg behem tech 2 mesicu, pak mi to stahl na 4 mg a to uz bylo malo, hodnoty zas vyletely.Bala jsem se hlavne ze priberu, sam doktor rikal ze kdyz to bude do 5 kg tak budeme radi :roll: nastesti to bylo pres leto, ja se hodne hybala a pila dost vody a jedla bilkoviny a vaha to ustala a taky mi bylo strasny vedro ale jinak jsem nic divnyho nepocitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.24 19:50

Imunologii silene podcenuji, my si prosli nekolika potraty nez zjistili deficit MBL a s tim se moc delat neda, vse je ve vývoji..ale ted snad.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.24 20:36
@Berunkas píše: Více

Díky za sdílení zkušenosti. Já mám udělaný základní imunologický panel a tam mám vše ukázkové. Tak je zajímavé vědět, že i tak tam může být zakopaný pes. Ten reprodukční imunolog ti dělal jen odběry krve -nějaký širší panel - nebo i histologii, nebo jak to probíhá, prosím?

• Citovat
  • Upravit
760
16.12.24 20:52

Jen odbery krve, histologie se delala v ramci hysteroskopie loni. Stacily dva mesice kortikoidu a bylo to a to jsem zila v tom ze mam anovulacni cyklus.Po kontrole na imuno jsem jela do car na kontrolu pred koncem cyklu aby se mohly nasadit leky a druhej den mi vysel pozitivni test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.24 21:07
@Berunkas píše: Více

Hustý, díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
166
17.12.24 09:55

Tak jsem to nevydržela a včera večer jsem testovala 10 den po Ket a je tam slába druhá čárka. Tak jsem byla nadšena ale už mě to přešlo … zas tak výrazná není :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 10:21

Dotaz :)

Dobré ránko. Ja se vás dámy ještě zeptám.
Kolik žen znáte, kterým to vyšlo na 1 pokus nativního IVF? Každý mi totiž říká, že ten první pokus moc nevychází.

Dekuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
166
17.12.24 10:25

Ja mam kamarádku a te to vyšlo na první pokus v březnu ma termín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 10:32
@Anonymní píše: Více

Mně vyšel první KET z prvního IVF. Nebyl to nativ, ale bylo to jedno jediné embryo, co jsem měla. Už chodí do školy. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.