KET prosinec 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.24 12:09

A vy někdo, prosím, víte, jaká hodnota progesteronu má být v den transferu a po něm? Mám prolutex poprvé. Minule jsem jen měla více utrogestanu. Dřív to nebylo třeba, tak přemýšlím, jestli je to věkem.

• Citovat
  • Upravit
166
13.12.24 12:58

Nemyslím si ze je to věkem. Ale taky to mam poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.12.24 13:04

Ja mam progesteron i prolutex :) ale ja mam endometriozu a tim se pry potlaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 13:06

Zkusím to asi probrat a lékařem. 3× nebyl s progesteronem vůbec problém, minule už ano a teď zase.

Ani dnes jsem netestovala. Zítra plánuji jít na krev a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 13:08

@Daannulka Vážně? 8o Tomu se mi nechce věřit. Též mám endometriózu a jediné, co mi ji kdy potlačilo, byla absence cyklu, Visane nebo operace.

• Citovat
  • Upravit
Talllya
13.12.24 13:40

Progesteron před ket by měl být 35 :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 14:17

Ahoj holky, hlásím se po pár dnech. Včera jsem byla na trasferu, doktorka chválila, jak máme krásné embryo. Krásná byla ale i ta předchozí, neúspěšně trasferovaná. Začala jsem už dnes testovat, abych viděla jak mizí ovitrelle.

Jinak chodím do Reprofitu Brno. Jsem tam spokojená, až na ten fakt, že nezjistili příčinu neplodnosti. Včera jsme i s doktorkou probírali, co za vyšetření nám chybí a moc toho není.

• Citovat
  • Upravit
166
13.12.24 14:42

Taky chodím do Reprofitu Brno muzu se zeptat k jaké paní doktorce chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.12.24 17:04

Ja mam hlubokou panevni a adenomyozu. Tak rikala, ze mi to progesteron potlaci. Ja chodim do Gennetu v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 17:13

@Kacenka009
K Haně Pospíšilové: je taková profesionální, všechno vysvětlí, necpe nám nic zbytečného, řekne ke všemu i procenta pravděpodobností, a proč to doporučuje/nedoporučuje. I stimulaci mi nastavila napoprvé správně: měla jsem 13 folikulů, z toho 8 zralých, z toho pět áčkových embryí. Takže takhle super. Akorát pořád nevíme proč to nevychází… :?

Ke komu chodíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 17:30
@Anonymní píše: Více

Jak psala Talllya, hodnota progesteronu má být správně 35.
Ale moje ošetřující lékařka v Caru říkala, že když bude aspoň 30, tak to bude dobré. Takže by se dalo říct, že zhruba 30-35.
Nicméně holky, já do těchto tabulkových hodnot vůbec nezapadám! V den ET jsem měla progesteron 28! Nasadila jsem hned odpoledne 1× Prolutex, hladina stoupala docela pomalu a přesto se embryjko chytlo! Takže to jde i s nižší hladinou :oops:
Taky jsem chodila do Reprofitu v Brně.

@Daannulka
Progetseron i Prolutex. Prolutex je taky progesteron, prý hodně kvalitní ;-)
Pokud je již nasazený Utrogestan (kuličky) nebo Amelgen (čípky) a přesto je potřeba progesteron zvýšit, tak se musí tyto normální léky kombinovat již s injekčním progesteronem.

• Citovat
  • Upravit
166
13.12.24 18:13

Ja mam paní doktorku Niznikovou a p. Pospisolove jsem byla jednou na ultrazvuku a prijde mi ze je taková nemluvná ticha byla jsem u ni jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 18:39
@Kacenka009 píše: Více

Je potřeba se jí vyptávat, pak je nabytá informacemi dost :). Nižníkovou jsem měla na předchozím KETu a byla příjemná.

• Citovat
  • Upravit
166
13.12.24 18:48

Tak to jsem rada jakou mam protoze ja jsem strasne nerozhodnej člověk kterej se moc neptá protoze neví na co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
13.12.24 19:05

Ano. Ja 27. Nasazen agolutin

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.