Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Proto zatím netestuju mam jeste 7 injekci prolutexu.. a radši jsem si testy jeste nekoupila.. kdybych je mela doma tak testuju jak šílená
@Kacenka009 Prolutex mám také. Testovala jsem i kvůli tomu, abych se rozhodla o koupi dalšího balení. Ale raději jsem ho přikoupila.
Ja to mam na 14 dni pak mam testovat a uvidí se ale budu muset stejne testovat o den dřív aspon protože to vychází na pátek a kdyby mi poslali recept u nás je to na objednaní do druhého dne
@Kacenka009 Budu Ti držet place. ![]()
Uvidím, co vyjde z krve. Minulý transfer mi také nevyšel, tam byly testy úplně bílé.
Taky jsem mela předešli dva transfery uplne bílé testy a to jsem testovala od 6 dne vždy
@Kacenka009 Přiznám se, že mě to zaskočilo. Předtím to byl úspěch nebo biochemické. To bylo prvně, co jsem po transferu viděla jen bílé testy. Samozřejmě bílych testů jsem za ty roky viděla už hodně
. No a teď to asi bylo též biochemické. Uvidíme z krve.
@Kacenka009 Po mně z centra chtěli, abych šla nejdříve na krev a pak teprve vysadila léky.
To mě taky ale ja na kliniku chodím i normálně na gyndu takže většinu věci řeším primo s moji doktorkou a mame jiny postupy nez ti co maji svoji doktorku jinde
@Kacenka009 píše: Více
Taky me to štve. Jsem 9.den a nic. A píchám agolutin do svalu. Uz mam samé boule
Ahoj holky, vydržte s těmi léky ![]()
Pokud se totiž těhotenství podaří, tak se ty léky musí brát až do konce 1.trimestru a to teprve ty svaly dostanou zabrat!
Jdu vás trošku podpořit, protože jsem to měla podobné, možna horší. Brala jsem 3× za den estrofem, 2× amelgen a dokonce 2× prolutex, dohromady 7 léků a k tomu ještě vitamíny že, KL apod. Připadala jsem si jak duchodce s plnou lékovkou léků ![]()
Prolutex jsem brala do 13 tt a břicho jsem mela rozpichane jak cedník. O te ceně ani nemluvim, jedno baleni jsem kupovala v různých lékárnach kolem 1200 Kč a v Benu nebo Maxovi to bylo ještě dražší ![]()
Takže si to píchání injekcí neprotivte a píchejte opatrně, pomalu a v klidu ![]()
Tak to tak mam 3× Estrofem 2× amalgen 1× prolutex … aspirin 1× a vytaminy Decko céčko kyselinu listovou a jsem jak důchodce musim to mit i v dávkovacích abych na to nezapomnela a nastaveny budíky kdy si to beru 😁 😁 🙈 🙈
@Anonymní píše: Více
Děkuji, ale moc to nepomohlo. Já si píchám injekce už 5. cyklus, takže 5 měsíců. Nezadařilo se. Píchám do bricha, do stehna..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.