Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravim devcata tak jak se vam dari??? Ja prubezne zkousim angelsounds ale stale nemuzu srdicko najit tak snad je vse v poradku. Je fakt ze jsem vcera opet zvracela takze snad ano.
@Stupa já si ho objednala včera dopoledne, ale zatím na poštu nedorazil.
@luciiin
Zitra urcite dorazi mne prisel hned druhy den po objednani. Jeste zkusim dat novou baterii treba to pomuze a jeste chci koupit sonogel byla jsem jen v jedne lekarne a tam ho nemeli tak zitra pojedu do jine.
@Stupa sono gel jsem si objednala z lékárna. cz, objednávala jsem tam ještě nějaké krémy a jiné, tak jsem to dala při jednom ![]()
@Stupa Já si myslím, že to bude tou baterií a ten sonogel taky dost pomáhá. Určitě bude vše v pořádku a miminko brzo najdeš. Já byla včera v poradně a dostala jsem průkazku a v pondělí už do práce. Chtěla bych zkusit jak to budu zvládat.
@luciiin
Ja to podcenila ![]()
@Pesimistka
Uvidime snad je to tou baterii navic mam tu zaklonenou delohu tak mozna i to hraje svou roli. Obdivuji te ze se chces vratit do prace ja bych to nezvladla ![]()
Tak baterie vymenena ale stale jsem srdicko nenasla sonogel zatim nemam museli mi ho objednat. Uz at je pristi patek to pujdeme na screening tak snad bude vse v poradku.
@Stupa a ty ho zkoušíš na sucho nebo používáš nějaký olejíček? on ten gel líp vede zvuk. no chtěla bych to zkusit. uvidím jak to budu zvládat. kdyby něco tak se na PN vrátím.
@luciiin
Ted jsem 12+3tt. Uz ho mas doma???
@Pesimistka
No zkousela jsem detsky olejicek a normalni gel. Budu drzet pesti at to v praci zvladnes budes mit zmenu prostredi ![]()
@Stupa už ho mám na poště, zítra doma, ale uvidím jestli přijde i ten gel.
@luciiin
No ridim se podle ultrazvuku ale vice mene by to melo sedet. Jeste uvidim co reknou pristi patek na screeningu tam by to meli vice upresnit. Jak se jinak citis???