Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa aha já to pochopila tak, že měl taky jen dvě cévy. s tím mozečkem je to hrozně blbá náhoda, ale někdy se stane. naštěstí je to už za náma
Ahoj holky zdravím, dlouho jsem tu nebyla. ![]()
Ve čtvtek jsem byla na kontrole, dostala jsem průkazku a mimčo je OK. Na konci května jdu na NT screening. Nevolnosti zatím stále žádné, ale očekávám je jak minule na konci 12tt. Teď je mi vždy akorát špatně z hladu, pokud nejím pravidelně. Jinak jsem už vytáhla těhotenské kalhoty, protože mám břicho jak v šestém měsíci. ![]()
Holky a nejste tu někdo z Brna?
@lea79 ahoj tak super. já jdu pro průkazku až ve středu a NT screening už mám za sebou. já jsem z Brna ![]()
@Pesimistka Ty už máš po screeningu a bez průkazky? Zajímavé, ne že by to byl nějaký extra důležitý dokument.
A jak jsi dopadla na screeningu? Já půjdu na Veveří, chodím tam i na gynekologii, tak mi ho bude dělat moje doktorka.
To je super, kdyby jsi náhodou chtěla třeba na kafe, tak stačí říct. Mám teď manžela doma, takže bych se urvala i bez prcka.
@luciiin Je to nějaké divoké. Podle CARu bych měla být 9+6 a podle doktorky jsem 10+4. Ale za to může ten můj dlouhý cyklus. Termín porodu mi řekne až na screeningu.
@lea79 jj chodím do Heliosu a tam dávají až v poradně po screeningu. no screening je negativní, ale mimčo má opět jen dvě cévy v pupečníku, takže nás ještě ženou na Veveří na kardiologii jestli není přidružená srdeční vada. klidně můžeš i s prckem. záleží na tobě. ale ještě nevím který den, ale to se nějak domluvíme. kdyby si chtěla tak jsme ještě s pár maminkama ve skupině Kamarádka v očekávání z Brna. tak můžem být zase větší parta. jo a termín porodu mám 15.11. trochu mi upravila týdny. dnes jsem 13+4
Ahoj holky, já měla dnes screening. Krev bude až za týden, ale ultrazvuk je negativní ![]()
Původně jsem si šla pro neschopenku, protože jsem se vrátila z hor s šíleným kašlem
…ani jsem neměla čas se moc nervovat, protože jsem s tím nepočítala.
Holky, dnes jsem si tedy taky angelsounds objednala. Včera večer jsem měla 2× takovou kratouckou krec, snad je všechno v pořádku ![]()
@luciiin tak pak dej vědět jak jsi s ním spokojená. já jsem za něj moc ráda. určitě to bude v pořádku. zkus brát hořčík
@luciiin no už vím jak a kde hledat. nejlíp se hledá vleže na zádech. já ho mám od 4.5. a našla jsem ho hned ten den cca do 10-ti minut