Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79 ahoj zlato, prosím tě, dnes jsem byla na pohot. gyndě, pobolívalo mě břicho a včera jsem špinila. Udělala dr UTZ a je tam vidět víc než ve čtvrtek c CARu. Můžeš mi prosím napsat zda si měla KET v normálníc cyklu, nebo ve vyvolaném práškama? Dr. na pohot. mi tvrdí, že jestli jsem to měla pod práškama, tak to může býl mladší a to by prý odpovídalo velikosti co našla dnes na UTZ.
Přidávam foto. Děkuji a promiň že tě pořád otravuji. ![]()
@bosorkajanka Ano KET jsem měla v nativním cyklu, pouze utroš, prednison a anopyrin.
Je to zajímavá myšlenka, ale nekoresponduje mi to s tím klesajícím HCG.
Těhotenství může být mladší, ale pokud HCG klesá, tak to není dobré. Neptala jsi se na to na pohotovosti?
@lea79 Děkuji zlato za odpověď. Já už jsem se tak trochu smířila, že je to na zlé ceste, ale doteče mi to pořádně až v pondělí až si vyslechnu verdikt v CARu. Nee neřekla jsem to dr. na pohotovosti a ani jsem si nevzpomněla, že bych si nechala nabrat ještě hcg tam a pak bych věděla určitě co a jak. No stejně to neovlivním, ať se stane co se má… Opatruj se a pohlaď bříško za mě. ![]()
Jestli bys měla zájem, pošli mi na sebe kontakt na fb, nebo číslo.
Ahojky holky, tak já zas udělala test a čárka mizí. Myslíte, že můžu vysadit utrogestan? Byla bych ráda kdybych se vyčistila sama a nemusela na revizi.
Děkuji za odpověď.
@Stupa zítra. Ale již jak jsem psala, byla bych ráda kdybych se vyčistila sama…
@bosorkajanka
Ja na tvem miste bych jeste ten den vydrzela a domluvila se dr.
@Stupa jj, asi máš pravdu, jeden den už vydržím. Já jen že bych fakt nerada na revizi
to bych musela čekat 6-7 měsíců na další ivf. A čas mě tlačí (38let) ![]()
Děkuji.
@bosorkajanka
Ja myslim ze kdyby doslo k nejhorsimu a musela jsi tam tak pak po 6 tydnech by jsi mohla na ivf ne??? Mrazacky uz nemate???