KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.4.17 19:36

@Stupa ano dělali mi i štítnou žlázu, ale před třemi lety kdy jsem šla poprvé do CARu. Dr. se to nelíbí a tak pro jistotu nabrali krev i na štítnou, to jen asi pro jistotu… Embryjka byla i na biopsii, ze třech jen jedno zdravé a to po rozmražení bylo 90% schopné, jak říkal dr. embryolog. Genetika u nás obou taky v pořádku.. Asi nám není souzené. Ale máme syna 8 let mu bude v květnu, tak nejsme bez dítěte, takhle se utěšuji. Tobě přeji pohodové těhu a hezky si to užívej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.4.17 19:36

@Stupa právě, vodu normálně piju a teď ji skoro nemůžu
@Pesimistka v jakým TT se ti to zlepšilo prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 19:47

@bosorkajanka
Jednoho dne se to musi podarit. Hlavni je ze mate utechu alespon v tom jednom diteti co mate a verim ze mu pribude sourozenec :hug: My nemame jeste zadne dite tak snad to konecne klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 19:48

@luciiin
Ja vodu taky normalne pila ale ted mi vubec nejede ani se sirupem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 19:50

@luciiin no už je to tak týden co je mi dobře takže cca od 9. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 19:54

@lea79 neříkám, že jsem ho pila po litrech. vždy jsem si ho udělala večer a dala do lednice. ráno jsem ho pila po cestě do práce abych se nepozvracela. to mi fakt pomáhalo. teď jsem ho nepotřebovala. jen jsem si ho uvařila včera ja jsem hodně prochladla venku, tak abych se trochu zahřála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 19:55

@Stupa je fakt, že voda mi taky nechutná. teď docela málo piju, ale snažím se to vynahrazovat čajama, minerálkama atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 20:12

@Pesimistka
Musime se s tim nejak popasovat :D Muj dr mi rekl ze cim vic mi bude spatne tim lip ze to znamena ze tehotenstvi dobre prosperuje. Vim ze jsou holky kterym je dobre a taky je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 20:39

@Stupa věřím, že klapne a bude vše v pořádku a ty se budeš těšit za pár měsíců z mimíska :* A stím sourozencem nevím, nevím, už to nedávám psychicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 20:55

@bosorkajanka
Dekuji :hug: Moc bych ti prala aby to vyslo kdyz ne ted tak v budoucnu urcite a psychika hraje taky velkou roli takze to chce taky nejak dostat pod kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 21:09

@Stupa no nevím jestli nějaké budoucno bude, mám na to rok a hlavu pro odborníka… :zed: Opatrujte se! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 21:17

@bosorkajanka
Taky se opatruj a drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 15:12

Ahoj holky, tak tentokráte to zase nebopadlo… 13.4. mi brali krev, hcg přes 2000j a po včerehším odběru je hcg 1500j. V pondělí jedu do CARu… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
21.4.17 15:33

@bosorkajanka moc mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 15:49

@Pesimistka děkuji za soucit. Musím to zvládnout :,( příroda je mocná čarodějka, asi to tak mělo být :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí