KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
24.4.17 17:44

@Jullinka9 asi jsou dvě možnosti. Počká se prostě dokud nedorazí nebo, a to bych řekla, že je pravděpodobnější, dostaneš vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.4.17 11:23

Ahojte baby. Ja byla 5.4 na 1.ET, po tydnu hcg 45 (odjizdela jsem do lazni, tak brali hcg tak brzy). 21.4 špinění, 23.4 krvaceni. Dle dr ve Varech na pohotovosti samovolny potrat, cisty a muzu jit na KET. Vysad mi utros a rikal vyckat koncr ms. Mame 4 mrazacky. 2.5 kontrola v Olmiku v centru a jsem zvedava jak to bude s ketem. Budu muset cekat dalsi menstruaci nebo muze probehnout ket hned? Na kontrolu toho 2.5 pujdu 10den cyklu. Ale mam pco, takze ovulace sama urco neprijde. Musi vubec byt? Jak to probiha? Nechci cekat zasr mesic. Jak se znam, zase bych to ne a ne dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.4.17 11:55

@Susane81 ahoj, jsme na tom podobně, také mám PCO. Ket u nas probíhá tak, že od 2 dc dostaneme Estrofem, pak přidají utrogestan, ket proběhne, cca 16 dc (u každé je to malinko jinak). Takže si myslim, že ty ted musíš čekat na ms. Já na ni taky čekám a taky ne a ne přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.4.17 17:21

No ja ji ted mam po samovolném potratu, takze az dalsu cyklus :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.5.17 08:44

Ahoj holky jak se máte? Co u vás novýho? Je tady nějak mrtvo. Mě dneska přijde Angelsounds, tak jsem na něj hrozně moc zvědavá. Hnedka ho budu muset vyzkoušet, Jinak už se blíží screening. Už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.5.17 12:06

@Pesimistka
Ahojky ja se ted vratila z kontroly a vse v poradku dalsi kontrola az za 4 tydny ale jeste dnes se budu objednavat do predika na screening. Jak se ti dari??? Jak se citis??? Ja po tydnu klidu prozvracela cele rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.5.17 12:27

@Pesimistka
Pak dej vedet jak jsi spokojena s Angelsounds taky nad nim uvazuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.5.17 17:22

@Stupa Mě se daří dobře. Začlo zase víc bolet břicho, ale to je asi normální. Špatně mi už není skoro vůbec a začalo mi i víc chutnat, tak mám pocit že jím pořád, ale menší porce. Angelsounds je super. Když jsem slyšela srdíčko ta jsem se zase uklidnila, že srdíčko bije. Sice trvá dýl než tak malinký mimčo najdeš, ale tvá to tam max 10 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.5.17 18:12

@Pesimistka
Tak to jsem rada ze uz je ti dobre a chutna ti. Taky uz se tesim az budu moct zase neco pojidat. Ja zjistila ze mi docela jde meloun nemuzu se poradne ani napit ale tim melounem do sebe dostanu aspon trochu vody. Taky si ten odposlech poridim ale ted je jeste brzo jsem teprve 10+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.5.17 18:18

@Stupa tekutiny jsou důležitý. snad už ti bude brzo taky dobře. já jsem právě dneska 12+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.5.17 18:25

@Pesimistka
Snazim se pit po hltech kdyz se napiju vic tak to zaludek nebere :poblion: ale dulezite je ze je miminko v poradku. Uz jste nekomu z rodiny rekli ze cekate miminko nebo jeste vyckavate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.5.17 18:33

@Stupa ještě čekáme. řekneme to až po screeningu jestli teda dopadne dobře. ale musím se docela schovávat, protože by to už mohl někdo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.5.17 18:48

@Pesimistka
To chapu. Ja zas nemam co schovavat zhubla jsem 4 kg coz je u me dost takze nikdo nic nepozna krom toho ze jsem zelena jak sedma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.5.17 08:27

@Stupa já jsem zhubla jenom 2kg, ale myslím že se mi to bude pomalu zase šplhat nahoru. já mám právě na břiše malou bouličku i když ležím na zádech. takže když stojím tak je to ještě větší, ale zatím je to převážně špek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.5.17 13:31

@Pesimistka
Zatim se to jeste da zamaskovat tak se neboj ze to nekdo odhali :) Kdy jdes na kontrolu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí