Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bosorkajanka
Ja prave pro jistotu dostavam intralipidove infuze protoze mam autoimunitni onemocneni stitne zlazy a je dost mozne ze moje imunita napada vsechno vcetne embrya.
Ahoj holky, takže dětská pasta nepomohla, ale to jsem čekala…jak jsem už psala
…a už jsem taky na Cole, ale dnes mi nepomáhá ani ta, mi přijde
@bosorkajanka třeba se prcek ještě rozjede a bude to v pořádku.
@luciiin a mě třeba ještě pomáhal hodně vychlazený zázvorový čaj. snad už tě ty nevolnosti brzo přejdou
@Pesimistka jenže ta představa zázvoroveho čaje mě děsí už teď.
Je to dobrý, nezvracím, hlavně ať je vše v pořádku…
Dnes jsem natahovala při představe lososa, nemůžu ryby… přitom je mám jinak rada
@luciiin já právě taky zázvorovej čaj nesnáším, ale když mi bylo blbě tak mi pomáhal ta jsem to vypít zvládla. však si taky najdeš něco co ti dělá dobře
@Stupa ano, na imumo chodím třetí rok a teď před KET byli všechny výsledky dobré…
@Pesimistka já už velikou naději tomu nedávam, na KETu jsem byla 22.3. Tak už asi nee
![]()
@luciiin no vidíš. aspoň něco. jj já už jsem v pohodě. teď se spíš začínám nacpávat, potože mám pořád hlad a už mi docela začalo chutnat
@bosorkajanka Zlato je mi to moc líto.
Bohužel se obávám, že to opravdu nedopadlo. Vzhledem k tom, že jsme byly na KETu stejně, tak v tomto případě by už měla být srdeční akce.
Dnes jsem 6+4tt a mám srdíčko. A vzhledem k tomu, že já mám i dlouhé cykly, tak by to embryo mělo být vlastně o týden starší.
A pokud se i doktorka netvářila, tak je asi jasno. Opravdu mne to moc a moc mrzí.
![]()
@Pesimistka @luciiin Holky na ten zázvor pozor. Zahřívá organismus a to v těhotenství není dobře. Sice se dělají zázvorová lízátka proti nevolnostem, ale měl by se omezit. Bohužel nemám žádnou radu jak nevolnostem zabránit. Minule jsem zvracela 5 měsíců a nic nepomáhalo. ![]()
@luciiin
Ja ted zkousela elmex sensitive a nedela mi tak zle prijde mi nasladla a sladke ja zvladam. Jinak na cole jsem taky snazim se i vodu ale moc mi nejede a jeste piju medunkovy caj s medem. Stejne jsem vcera zvracela nekdy to proste nedam a musim
jeste mam koupene homeopatika cocculine na nevolnost tak je muzes vyzkouset treba ti pomuzou.
@bosorkajanka
U vas intralipid nenabizi??? Divim se ze stitnou zlazu nevysetruji hned na zacatku??? Ja prave musela s ivf a ket cekat kvuli stitne zlaze nez jsem mela dobre hodnoty.