KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
20.4.17 18:01

@bosorkajanka
Ja prave pro jistotu dostavam intralipidove infuze protoze mam autoimunitni onemocneni stitne zlazy a je dost mozne ze moje imunita napada vsechno vcetne embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.4.17 18:23

Ahoj holky, takže dětská pasta nepomohla, ale to jsem čekala…jak jsem už psala :roll:…a už jsem taky na Cole, ale dnes mi nepomáhá ani ta, mi přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 18:24

@bosorkajanka třeba se prcek ještě rozjede a bude to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 18:25

@luciiin a mě třeba ještě pomáhal hodně vychlazený zázvorový čaj. snad už tě ty nevolnosti brzo přejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.4.17 18:30

@Pesimistka jenže ta představa zázvoroveho čaje mě děsí už teď. :mrgreen: Je to dobrý, nezvracím, hlavně ať je vše v pořádku…
Dnes jsem natahovala při představe lososa, nemůžu ryby… přitom je mám jinak rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 18:46

@luciiin já právě taky zázvorovej čaj nesnáším, ale když mi bylo blbě tak mi pomáhal ta jsem to vypít zvládla. však si taky najdeš něco co ti dělá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.4.17 18:51

@Pesimistka jj, myslím, že mandarinky :D
Tobě už je dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 18:54

@Stupa ano, na imumo chodím třetí rok a teď před KET byli všechny výsledky dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 18:56

@Stupa no a mě na štítku brali až dnes krev… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 18:57

@Pesimistka já už velikou naději tomu nedávam, na KETu jsem byla 22.3. Tak už asi nee :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.4.17 19:02

@luciiin no vidíš. aspoň něco. jj já už jsem v pohodě. teď se spíš začínám nacpávat, potože mám pořád hlad a už mi docela začalo chutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
20.4.17 19:07

@bosorkajanka Zlato je mi to moc líto. :hug: Bohužel se obávám, že to opravdu nedopadlo. Vzhledem k tom, že jsme byly na KETu stejně, tak v tomto případě by už měla být srdeční akce. :,( Dnes jsem 6+4tt a mám srdíčko. A vzhledem k tomu, že já mám i dlouhé cykly, tak by to embryo mělo být vlastně o týden starší.
A pokud se i doktorka netvářila, tak je asi jasno. Opravdu mne to moc a moc mrzí. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
20.4.17 19:10

@Pesimistka @luciiin Holky na ten zázvor pozor. Zahřívá organismus a to v těhotenství není dobře. Sice se dělají zázvorová lízátka proti nevolnostem, ale měl by se omezit. Bohužel nemám žádnou radu jak nevolnostem zabránit. Minule jsem zvracela 5 měsíců a nic nepomáhalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 19:16

@luciiin
Ja ted zkousela elmex sensitive a nedela mi tak zle prijde mi nasladla a sladke ja zvladam. Jinak na cole jsem taky snazim se i vodu ale moc mi nejede a jeste piju medunkovy caj s medem. Stejne jsem vcera zvracela nekdy to proste nedam a musim :poblion: jeste mam koupene homeopatika cocculine na nevolnost tak je muzes vyzkouset treba ti pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.4.17 19:20

@bosorkajanka
U vas intralipid nenabizi??? Divim se ze stitnou zlazu nevysetruji hned na zacatku??? Ja prave musela s ivf a ket cekat kvuli stitne zlaze nez jsem mela dobre hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí