Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka
Ahojky ja se mam dobre hodne odpocivam a zda se ze nevolnosti trosku ustupuji takze sem tam do sebe neco dostanu
Velikonoce mi tak nejak nic nerikaji az budem mit potomka tak to bude o necem jinem
Co ty??? Jak se mas a co Velikonoce??? ![]()
@Stupa mám to hodně podobně. Ma Velikonocích mám ráda jen to volno. Ani vajíčka nezdobíme ani nepečeme beránka. Až bude mimčo, tak to bude jen kvůli němu. Já jsem jen uvařila něco dobrýho, upekla buchtu a odpočívali jsme a koukali na filmy. Začínám být hrozně paranoidní. Nevím co se dole děje a už se nemůžu dočkat kontroly. Jinak mě už je víseméně dobře. Pokud si hlídám jídlo
@Pesimistka
Neboj miminko je urcite v poradku a moc se mu u maminky libi
Kdy jdes na tu kontrolu??? Ja ted toho moc nenavarim strasne mi vadi vune jidla a vseho i avivaz mi zacala vadit ![]()
@Pesimistka
To cekani musi byt nekonecne ale stale rikam ze na dobre zpravy se vyplati si pockat.
@Pesimistka
Varim ze vsechno dobre dopadne a tento tyden utece jako voda ![]()
Ahoj holky, těším se s váma i když já pořád ještě nevím jak zítra dopadnou výsledky. Tak u mě velikonoce jako na trní… ![]()
@bosorkajanka držím palce aby bylo vše v pořádku. pak dej vědět jak si dopadla
@Pesimistka
Ja jdu ted ve ctvrtek do caru tak doufam ze vse bude v poradku.
@bosorkajanka
Ahoj drzim pesti at je vse v poradku ![]()
@Stupa tak ať vše dobře dopadne, děj sem pak vědět
Já pořád čekám na výsledky, už jsem volala do CARu a prý si mám zavolat tak za hodinu. To jsou nervy ![]()
@bosorkajanka
Dekuji. Snaz se nenervovat urcite to bude dobre ![]()