Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa Aha tak, to je jasné, že je lepší, když už do práce nepůjdeš. Jenom si nech napsat vycházky, ať nejsi zavřená doma. Kolem toho 12tt se to začne vracet k normálu, pak Tě možná chytne žravá. ![]()
Já jsem měla jít na kontrolu 13.4, ale zrovna má službu jediný doktror z celého CARU, kterého nesnáším, tak půjdu až 19.4. Bohužel jsou tam velikonoce, tak to dřív nejde. Ale jsem naprosto v pohodě, vůbec nestresuji. Občas mi navaluje na zvracení, ale jinak dobrý. Ono je to i tím, že ten KET byl v nativním cyklu, takže jsem do sebe necpala žádné hormony. A je to neskutečný rozdíl oproti minule.
@lea79
Taky jdu az pozdeji kvuli velikonocim pujdu den po tobe
Ja prave jedu v hormonech tak mozna to na me vic pusobi.
@Stupa To už na tom ultrazvuku bude i něco vidět, ne jenom nějaká tečka a čmouha. ![]()
Ty hormony jsou hnus, ale buďme rády, že tu ta možnost je, jinak bychom byly bez dětí.
Uvidíš, že se to srovná, lidské tělo má neuvěřitelnou regenerační sílu.
Příspěvek upraven 10.04.17 v 10:51
@Stupa je to teďka dlouhý čekání. já taky musím vydržet ještě 14 dní. mám strach co se tam děje a jestli je vše v pořádku. přeju aby bylo brzo dobře a začala sis zase pochutnávat
@lea79
To je pravda diky Bohu za tu moznost. Na ultrazvuku uz urcite neco uvidis
na tu krev jses uz dostala??? @Pesimistka Ja rikam furt ze na dobre zpravy se vyplati si pockat takze verim ze vse bude v poradku. Dnes jsem si sla pro neschopenku ke svemu gyndarovi a rekl mi ze ty tablety co mi napsali na pohotovosti ze se nesmi v 1. trimestru tak mi napsal jine a ve ctvrtek jdu k nemu na kontrolu a rekl ze se podivame i na prdoska jestli je vse v poradku.
@Stupa a co že ti to napsali? to je blbý. tohle by měli vědět a vůbec to nepředepisovat. držím pěsti aby bylo vše v pořádku. je fajn že prďolku uvidíš už ve čtvrtek
@Pesimistka
Clotrimazol mi napsala na pohotovosti ani me nenapadlo ze by mi dala neco co bych nemela mit tak snad to nic nevyvedlo. Muj dr mi rekl at si koupim globulus cum natrio tetraborico nikdy jsem o tom ani neslysela ale je u nej napsane ze je vhodny i pro tehotne a to je hlavni. Uz se tesim na ctvrtek hlavne at je mimi v poradku. Ty se citis jak??? Jeste ti byva spatne???
@Stupa No co myslíš, nedostala.
Tenhle týden to taky nevidím a pak už je to jedno. ![]()
@lea79
No nekdy se hold neda ale pristi tyden uz prcka uvidis na obrazovce
kolik uz budes???
@Stupa Jojo už začínám být zvědavá. No hlavně, aby bylo srdíčko. Představ si, že já pořádně nevím. Jak jsem měla ten KET, tak by to mělo být 5+něco, ale podle MS už by to bylo 8+něco. Uvidím až na kontrole, jak mi to doktorka spočítá.
@Stupa KET byl v nativním cyklu a byla jsem 26DC. Po porodu se mi to nějak prodloužilo. No jsem zvědavá, jak mi to v CARu vypočítají.
@lea79
Rekla bych ze podle ultrazvuku vsak oni si nejak poradi.
@lea79 píše:
@Stupa Jojo už začínám být zvědavá. No hlavně, aby bylo srdíčko. Představ si, že já pořádně nevím. Jak jsem měla ten KET, tak by to mělo být 5+něco, ale podle MS už by to bylo 8+něco. Uvidím až na kontrole, jak mi to doktorka spočítá.
Ahoj, pardon, že se do toho pletu.. ![]()
Počítá se to od KETu plus 14 dní + stáří embryjka [většinou 5 dní]. Takže si spočítáš dni od KETu a přičteš 19 dní ![]()