Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79 tak to je asi lepší než jezdit do Prahy. pak dej vědět jaká byla hodnota. já jdu zítra konečně na kontrolu tak se těším.
holky co víkend? užívaly jste sluníčka?
@Pesimistka @lea79
Holky zitra budu drzet pesti. Jinak od vcerejska uz mam nevolnosti a dnes jsem ani poradne nemohla pojest jak se mi vsechno pricilo. Jedine co zvladam je ovoce.
@Stupa tak snad tě nevolnosti brzo přejdou. jj ovoce taky jím hodně a pak ještě zvládám rohlíky s taveným sýrem. jinak mám taky hodně problém. bývá mi blbě spíš odpoledne.
Jinak dnešní kontrola byla v pořádku. Mimčo má už 1,3cm a dneska jsem 7+4. 24.4. už jdu na screeningovou krev a bude i malý UTZ jenom na přeměření mimča a pak cca za dalších 14dní velký UTZ.
@Pesimistka
Tak to je super ze je vse v poradku. Mne uz je dneska lip mozna nemam v praci na nevolnost cas ale uz padlo par dotazu jestli mi neni spatne ze jsem nejaka zelena ![]()
@Pesimistka krásný
Takže teď kontrola až za tři týdny? Tahle už byla u tvého gynekologa?
@luciiin ráno jsem byla na UTZ ještě vrámci CARu a hned potom jsem šla za moji gyndařkou kam mě už oficiálně předali. jj teď bude kontrola až za 3 týdny. bude to hrozný čekání
@Pesimistka to jo, 3 týdny jsou fakt doba. Ona ho taky dělala? Viděla jsi rozdíl v kvalitě obrázku?
a někdo z nich už ti nějaký dal?
@luciiin nene moje doktorka už UTZ nedělala. ale vím, že ona v ordinaci UTZ má, ale ne tak kvalitní. jj obrázky mám už tři- první z transferu, pak z prvního UTZ a ze dneška
@Pesimistka možná mám častěji hlad, takový to jak se žaludek svírá, ale jinak se cítím dobře… až mi to trochu leze na mozek ![]()