Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa mas krasnou hodnotu, kdy jdes na ultrazvuk? a jak se vubec citis? Me je porad tak divne..unavene, spatne… ![]()
@Pesimistka je to dlouho az za ctrnact dni…dnes jsem si jela pro leky..tak jsem se domluvime, ze na me kouknout driv..takze jdu uz zitra…a jak to je? Me je tak nijak, unavene, precitlive, spatne ![]()
@NatalkaNatka
Dekuji. Prave ze bych rekla ze mi nic neni sem tam malinko zaboli prsa a vadi mi hlasite zvuky ale jinak nic az se toho bojim teda dnes rano mi bylo v praci chvilku spatne ale to bylo asi z hladu. Na ultrazvuk jdu 7.4. mohla jsem jit driv ale nechtela jsem si brat dovolenou
Kdy jdes ty na kontrolu???
@NatalkaNatka tak co kontrola? snad je vše v pořádku. mě občas dost pobolívá ten podbřišek, trochu bolí prsa, velká únava, pořád hlad a občas nevolnost z hladu nebo když se víc najím. takže jídlo si musím dost hlídat jinak by mi bylo blbě pořád. já jdu na UTZ v pondělí, ale už teď se nemůžu dočkat
@Pesimistka tak ultrazvuk docela dobrej, pod tam je 6+1 i se srdecni ozvou
@Pesimistka ale doktorky me nechala na rizikovem..chce abych odpocivala.
@NatalkaNatka
Tak to je krasne ze uz mate srdicko
je lepsi poslechnout dr a byt v klidu doma.
@NatalkaNatka tak to je krásný. gratuluju k srdíčku. doma si odpočineš a budeš v klidu. taky se mi nechtělo být na PN, ale teď jsem ráda
@Pesimistka dneska opet spinim, tak jsem poslala manzela pro askorutin kterej mi predepsala doktorka, kdyz nahodou budu spinit..to me znervoznuje…takze jsi taky doma a odpocivas
@NatalkaNatka jj jsem doma a odpočívám. unavená jsem pořád jako kotě, tak je to fajn. ráda bych se po prvním trimestru vrátila do práce, tak snad to půjde