KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
22.3.17 19:31

@Pesimistka dekuju :hug:
Mě bolí tříslo už cca od stimulace v říjnu, nevím co to je a proč to je… prý jak jsem přibrala to může být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
22.3.17 19:37

@Stupa záda taky bolí, ale už míň. vždycky když jsem v práci a jsem unavená jak kotě, tak si vždycky vzpomenu jak by mi bylo hezky doma v posteli. ale je mi blbý zůstat doma. jj děloha se asi zvětšuje a bolesti jsou normální, ale vzhledem k minulosti mě to trochu znervozňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
22.3.17 19:39

@luciiin já právě nepřibrala, ale asi je to fakt normální. mám i obavy jestli tam není cysta. při posledním těhu jsem ji taky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.3.17 19:43

Holky mám transfer za sebou. Obě embrya se dobře rozmrazila a dotáhla to do hatchující blasty, což je top. Takže jsem nakonec dala jedno a to druhé šupajdilo zpátky k ledu. :lol: Teď už si jenom počkat na test. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.3.17 19:46

@Pesimistka
Zalezi jak se citis a jak to zvladas. Tu dovcu si brat nebudes???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.3.17 19:48

@lea79
Tak se hezky opatruj a nech se obletovat ale verim se s mrnouskem to nebude jednoduche. Preju hodne stesti at se pekne zavrta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.3.17 19:54

@lea79 hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
22.3.17 20:39

@Stupa asi zatím ne. tento týden zkusím doklepat a uvidím jak to budu zvládat ten příští týden. v tomhle jsem hrozně nerozhodná. kdyby šlo jen o mě tak doma zůstanu hned, ale je mi to hloupý vůči holkám v práci
@lea79 držím palce aby se embryjko krásně chytilo a už nepustilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.3.17 20:42

@Stupa Děkuji. No máš pravdu s malým moc klidu mít nebudu. Hlavně on je akční a už chodí, takže ho pořád někde naháním. :lol:

Jak jsi se ptala na tu neschopenku, tak já bych si jí klidně vzala. Hele 12 nejsou žádná sranda a pokud se na to moc necítíš, dej na svůj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.3.17 20:53

@luciiin Děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.3.17 06:00

@Pesimistka
Ja ted nehledela a nechala jsem je ve stychu jsme tu dve a kolegine marodi a ja sla za mistrem ze potrebuju tyden a pul dovolene jinak ze si vezmu neschopenku tak mi radsi dal dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.3.17 06:02

@lea79
No zkusim to a kdyz to nepujde tak odejdu na nemocenskou nemam tady v planu zustat dyl jak do 8 tt ale pokud to dnes a zitra nezvladnu tak pujdu marodit. Nastesti mam klidnou praci v sede takze by se to melo dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
23.3.17 11:26

@Stupa tak já jdu zítra radši na kontrolní UTZ. pravá strana podbřišku bolí docela nepříjemně a k tomu to tříslo. pokud to doporučí doktor tak taky zůstanu doma a prdím na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.3.17 11:44

@Pesimistka
Jj radsi nic nepodcenovat a at se na tebe podiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.3.17 12:41

@lea79 držím ti pesticky at se mrnousek pěkně zavrta, hlavně se ted setri.My si ted musíme na transfer počkat, nevím jak dlouho, budou mi ted odebírat kus tkáně aby věděli co a jak s tím čipkem. Já než otehotnim, ty budeš maminka☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí