Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79 já vim je důležité byt v klidu, já otěhotněla dvakrát přirozené, jednou mimoděložní a pak biochemické. Věřím ze se miminka dockame ![]()
@Stupa utrogestan normalne zavadim..velmi me to znepokojilo, snazim se co nejvice odpocivat, ale do prace chodim..ale uz to docela pomaloucku ustava..no tech prvnich par tydnu je k zblazneni..nejistota…a spinis porad
@Pesimistka hodnota me potesila a pak me to splneni zase srazilo radost. Chodim sice do prace, ale jen na 5-6 hodin, kde prevazne sedim a zbytecne dne se snazim teda doma polehavam, sem tam neco uklidit..jinak mi zacina byt malicko blbe, hlavne po jidle, tezko a nevim zda mam zvracet nebo co, ale kdyz se nenajim tak je to totez..jak se citis ty?
@NatalkaNatka
To jo ty prvni tydny tehotenstvi si podle me clovek vubec neuzije protoze ma obavy ale musime verit ze vse bude v poradku. Jinak to spineni je opravdu velmi svetlounke nic hrozneho tak verim ze to je v poradku. Uvidim jak dlouho to potrva. V noci me budi brneni ruky a jakoby me chtela trosku i chytit krec do nohy nebo co musim si dat horcik.
@NatalkaNatka určitě bude vše v pořádku. já zatím v pohodě. mám jen víc hlad. pořád něco jím, ale jinak je mi dobře. spíš jen nevolnost když mám hodně hlad a žaludek je prázdnej. ty záda už taky ustupují
@Stupa @Pesimistka a všichni ostatní
…držet palce na pátek, prosím. Dnes jsem dělala testik a mám je
tak ať už jsou to v pátek dálnice
jeeeee
![]()
Holky myslite ze je rozumne jit do prace kde delam 12 hod kdyz spinim nebo mam radsi zustat doma a odpocivat???
@Stupa já teď řeším úplně tu samou otázku. 12 tedy nedělám, ale zase je to docela psychicky náročný a teď jsou tam všichni nemocní ![]()
@Stupa pokud spinis, myslím, že by tě doktor chtěl určitě nechat doma
@luciiin
Pokud mas stresujici praci a vsichni tam prskaji bacily tak radsi zustan doma. Zkusila jsem si vzit vit C treba to pomuze.