Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
To jo ale trvalo to
nejlip mi to uteklo v te praci ale na konci smeny to byl uz boj
Ty jdes ve stredu to uz je taky v dohledu
mas neschopenku nebo dovcu???
@Stupa ahoj zítra ti budu moc držet palce aby kontrola dopadla na výbornou a byla tam krásná bublinka.
@luciiin si dobrá, že chodíš do práce. taky jsem chtěla, ale jse ráda, že mě nechal dr doma. už mi začíná být dost špatně a jsem hrozně unavená. včera jsem prospala skoro celý odpoledne a dneska za se polehávám. ale na druhou stranu už ta bolest odpočinkem trochu ustupuje
@Pesimistka vzpomeneš si kdy ti začalo být špatně? Takové ty těhotenské věci?…ty jsi ale taky do nedávná chodila do prace, ne?
@luciiin začlo to naplno teď o víkendu. jj na PN jsem od pátku
@luciiin buď v klidu. každá jsme jiná a každé to začíná jinak. určitě se dočkáš ![]()
@luciiin ne že bych ti přála aby ti bylo špatně, ale myslím, že to ještě přijde a jinak se cítíš dobře? jak dlouho jsi od KETu?
@Pesimistka jj dobře. Jsem 11. den po KETU. Na krev jdu ve středu, přesně 14. den.
@luciiin tak to je ještě brzo. tak pak dej vědět jaká byla hodnota
@Pesimistka, moc gratuluji k peknemu ultrazvuku, tak at to jde jen tak dal..ja e snazim odpocivat, jinak uz nespinim, ale ultrazvuk jsem objednana az 11.4 to je doba…
@NatalkaNatka tak to máš až za dlouho. mě ho dali na 3.4. a i tak je to na mě dlouhý.