KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.3.17 15:32

@Stupa no uvidíme v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 15:51

@fiedlermonika
Ty jdes v utery??? Ja jdu v pondeli. Jen doufam ze z toho spineni se nic nerozjede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
21.3.17 15:55

ET po hyperst.syndromu

Máte někdo zkušenosti s ET vitrifikovaných embryí? Zajímala by mě hlavně úspěšnost. ET mi měl být proveden ve stejném cyklu jako odběr vajíček, nicméně kvůli těžkému hyperstimulačnímu syndromu se neuskutečnil, embrya se vitrifikovala a počká se (snad) na další cyklus. Bohužel embrya jsou pouze 3 a já se případné další stimulace hodně bojím, málem jsem to neustála. Takže jestli máte tipy, co si objednat za „služby“, aby se co nejvíc zvýšila šance na úspěch, tak budu vděčná. Imunologické vyšetření nemám, užívala jsem prednison, gonal, cetrotide a před odběrem ovitrelle. Po odběru jsem měla užívat ultrogestan, tak doufám, že ten tak hrozné nežádoucí účinky mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
562
21.3.17 15:59

@HSY
Ahoj s vitrifikaci zkusenost nemam ale ted pred ketem jsem mela intralipodovou infuzi a dali jsme i embryoglue ale jestli to pomuze je otazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 16:15

@Stupa jj ja jdu az v utery v pondělí du na preventivku k zubarce:)no ja mam dle bolesti trochu podezdreni na mimodelozni tak uvidíme v utery na ultrazvuku…ale do utery je daleko…ja myslim ze slabe spineni nemusi nic znamenat moje mamka mela semnou menzes ještě v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 16:19

@fiedlermonika
Nestras s mimodeloznim ja ho mela 2× vim ze slabe spineni nemusi nic znamenat jen by to mohlo prestat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Stupa pokud si byla stejne jako ja na KET tak ve zline se mrazi embrya pouze vitrifikaci

Příspěvek upraven 21.03.17 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY

@Stupa
Díky, tak pak dejte vědět, jak to dopadlo. Infuzi naše centrum v nabídce nemá, ale to embryoglue ano. Asi to rovnou zkusím.

• Citovat
  • Upravit
562
21.3.17 16:45

@fiedlermonika
Ja mam prave v papirech kryokonzervaci ta stoji 5 tis dve pejety a vitrifikace tam stoji prave kolem 10 tis. Ale treba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
21.3.17 16:57

@HSY Zkušenost budu mít zítra. Dnes se embrya budou rozmrazovat a zítra by měl být transfer. Jinak vitrifikace je modernější metoda mrazení a právě by ta embrya měla mít větší šanci přežít rozmrazení. Já platila za mrazení 6tis + 2tis za vitrifikaci.

Pokud jde o embryoglue, tak názory jsou různé. Ale nikde není potvrzeno, že by zvyšovalo šanci na úspěch. Myslím, že je pouze nějaká pseudostudie, kterou si udělal výrobce sám. Osobně jsem si ho nedávala a nevím o nikom, kdo ho měl, že by mu to vyšlo. :nevim:

A jestli mohu radit, tak někdy je méně více. Jak mi řekla jedna lékařka, když se to bude mít ujmout, tak se ujme. Je to kruté, ale je to tak.

Budu Ti držet palce, aby to vyšlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
21.3.17 17:00

@Maris11 V této situaci je rozumné další transfer neplánovat. Uvidíš co Ti lékař řekne, snad to nebude nic špatného. :hug:
Toho psychologa určitě vyzkoušej, občas pomůže si popovídat s někým nezávislým. A psychika je důležitá. Já věřím tomu, že tvoří 50% úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
21.3.17 17:01

Holky tak už se mi to blíží. Doufám, že zítra ráno bude alespoň jedno embryo. Abych se dneska zaměstnala, tak gruntuji celý byt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 17:01

@lea79
Zitra ti budu drzet pesti :palec: ja ted embryoglue mela a vypada to zatim nadejne ale jeste je brzo na nejake zavery kazdopadne jsem presvedcena ze je to proste bud a nebo at uz s nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
21.3.17 17:24

@Stupa Děkuji. :hug:
Přesně, celé IVF je taková alchymie, že se nedá říct, co komu pomůže. Ale můžeme být rády, že tady ta možnost je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 17:30

@Stupa ja sem se na to ptala doktorky protože sem to videla v ceniku taky kryo a vitrifikace a mysme si chteli zaplatit lepsi vitrifikaci a doktorka me rekla ze mají ještě stare papiry ale ze uz delší dobu mrazi jen vitrifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí