Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Nas ted ket vysel na 10 ale to byla nase volba 5 ket, 3 embryoglue, 1 intralipidova infuze plus 1 leky.
@luciiin
Vic uz pro to udelat nemuzu jeste jsem byla pred ms na necem myslim ze se to jmenuje scratching endometria.
@lea79 no já mám pylycystické vaječníky, takže ta stimulace to ještě podpořila a proto jsem jich měla vždy hodně. a to jsem mívala celkem nízký dávky
@Pesimistka
Ja ano mela jsem dzus a ananas v konzerve ale nevim jestli to je nejak ucinne v plechovce ![]()
@Stupa ja taky. Chtela jsem pro to udelat maximum. Dokonce jsem brala i nejaky homeopatika a to na ne neverim
zatim odolavas testu? Kolikaty si dnes den?
@Pesimistka
Kdybych vedela pred tim nez jsi to napsala ze jsou nejake homeopatika na podporu tak bych si je urcite koupila taky
No zatim jsem v klidu teprve 5 den ale uz jsem byla v lekarne nejake testy koupit pro pripad pokuseni
ale jsem srab to zkusit spis me zarazi ze od stredy se mi mota hlava.
@Pesimistka
Jeste aby toho nebylo malo tak mi do rana vyrasila nejaka krupicka na obliceji ![]()
@Pesimistka Já mám PCO také, ale já jich měla málo a malé. Stimulaci jsem měla 300 jednotek Gonalu. Ale ono je to u každého individuální.
@Stupa @Pesimistka ten ananas by měl být čerstvý a jíst/pít do transferu, pak již ne. Já ho třeba před ET nejedla, protože jsem byla v IVF úplný nováček a nevěděla jsem vůbec nic. Ale zadařilo se i tak.
Přála bych vám, aby jste za chvilku měly pozitivní testy. ![]()
@lea79
Ja dzus pila pred transferem a po transferu dva dny jedla ten v plechovce ale ten ucinek asi zadny nema.
@Stupa Ten plechovkový určitě ne. V tom moc vitamínů není.
Ale šťáva z něj je dobrá. ![]()