KET/ET 2017

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
17.3.17 20:04

@luciiin
Mate jeste nejake zamrazene??? U nas to je tak ze tim ze si platis kryokonzervaci tak platis dve pejety tak proto je nejspis dala zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.3.17 20:40

@Pesimistka To je tedy počet, škoda že jich vydrželo tak málo. Moje doktorka v CARu mi říkala, že je lépe odebrat méně vajíček a pak jsou kvalitnější. Je to vidět u těch velkých počtů, že jich hodně odpadne. Já měla kliku, že mi stimulační protokol sedl a chytlo se hned první. Ale předtím jsem měla 2× IUI, nativ s Clostíkem a nic. Dočkala jsem se po 6 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.3.17 20:42

@Stupa Já si právě mám ráno v 8:00 zavolat, jestli se rozmrazilo. My jedeme z Brna do Prahy, tak abychom tam nejeli zbytečně. No je mi jasné, že z úterka na středu toho moc nenaspím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.3.17 20:43

@Stupa nemáme… co CAR to asi přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.3.17 20:50

@lea79
Teda to bude cestovani po transferu ale urcite to zvladnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.3.17 20:53

@luciiin
To je pravda co car to jiny pristup. Na kolik vas vyslo 1 ivf? Nas vcetne leku cca 32 tisic. Meli jsme picsi a prodlouzenou kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.3.17 21:11

@lea79 proč ne chodíte do Heliosu, ten má skvělou pověst nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.3.17 21:13

@Stupa Pokud je D1 průjezdná, tak cesta není problém. Zvládám to za necelé 2 hodiny. No když je to ucpané, tak to různě objíždím a to pak trvá déle. Naštěstí malému cestování nevadí a řídit bude manžel, tak si dám i šlofíčka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.3.17 21:15

@Stupa musela bych se podívat do papírů, ale myslím určitě do 25 tis. (ICSI, prodloužená kultivace, mrazení a asistovany h.) a teď 4500,– KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.3.17 21:17

@luciiin My jsme se totiž přestěhovali z Prahy do Brna. :) U prvního IVF jsem ještě bydlela v Praze, tak proto. Ale s tou skvělou pověstí Heliosu to není tak růžové. Znám pár holek, které jen slyší Helios a Texl, tak by vraždily. :lol: On každý CAR má něco a co vyhovuje jednomu nemusí sedět druhému. Já třeba chodím do Pronatalu a je tam jeden doktor, kterého fakt nesnáším a spousta holek si ho pochvaluje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
17.3.17 21:36

@lea79 ahaaaa :)
Tak vidíš, podle toho co různé čtu bych řekla, že lepší centrum než Helios není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.3.17 22:10

@luciiin No on si Texl dělá dobré PR. Netvrdím, že nedokázal spoustě lidem pomoci, ale pak je tu ta druhá strana. Já si třeba myslím, že hodně záleží jak Ti daný lékař sedne. Pokud k němu člověk nemá důvěru, tak se to odrazí na psychice a ta může ovlivnit případný úspěch. Já už se zásadně objednávám k jedné lékařce, kterou znám z minula. Pak jsem měla ještě jednu oblíbenou, ale ta je na mateřské. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.17 22:18

Tak holky dva dny jsem byla k nezastaveni, snazim se fungovat normalne, krome nejakej testy namahy, dve carky uz jdu docela videt hodne. Na krev sw chystam v pondeli, tak to zase budou nervicky..vzdycky mam hcg nizke a pak to nedopadne..ale ted se citim trosku jinak, tak ze to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.17 22:21

@Pesimistka kdy jdes na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.3.17 07:35

@lea79
Tak to se da :)