Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Mate jeste nejake zamrazene??? U nas to je tak ze tim ze si platis kryokonzervaci tak platis dve pejety tak proto je nejspis dala zvlast.
@Pesimistka To je tedy počet, škoda že jich vydrželo tak málo. Moje doktorka v CARu mi říkala, že je lépe odebrat méně vajíček a pak jsou kvalitnější. Je to vidět u těch velkých počtů, že jich hodně odpadne. Já měla kliku, že mi stimulační protokol sedl a chytlo se hned první. Ale předtím jsem měla 2× IUI, nativ s Clostíkem a nic. Dočkala jsem se po 6 letech.
@Stupa Já si právě mám ráno v 8:00 zavolat, jestli se rozmrazilo. My jedeme z Brna do Prahy, tak abychom tam nejeli zbytečně. No je mi jasné, že z úterka na středu toho moc nenaspím. ![]()
@lea79
Teda to bude cestovani po transferu ale urcite to zvladnete.
@luciiin
To je pravda co car to jiny pristup. Na kolik vas vyslo 1 ivf? Nas vcetne leku cca 32 tisic. Meli jsme picsi a prodlouzenou kultivaci.
@lea79 proč ne chodíte do Heliosu, ten má skvělou pověst nebo?
@Stupa Pokud je D1 průjezdná, tak cesta není problém. Zvládám to za necelé 2 hodiny. No když je to ucpané, tak to různě objíždím a to pak trvá déle. Naštěstí malému cestování nevadí a řídit bude manžel, tak si dám i šlofíčka. ![]()
@Stupa musela bych se podívat do papírů, ale myslím určitě do 25 tis. (ICSI, prodloužená kultivace, mrazení a asistovany h.) a teď 4500,– KET
@luciiin My jsme se totiž přestěhovali z Prahy do Brna.
U prvního IVF jsem ještě bydlela v Praze, tak proto. Ale s tou skvělou pověstí Heliosu to není tak růžové. Znám pár holek, které jen slyší Helios a Texl, tak by vraždily.
On každý CAR má něco a co vyhovuje jednomu nemusí sedět druhému. Já třeba chodím do Pronatalu a je tam jeden doktor, kterého fakt nesnáším a spousta holek si ho pochvaluje. ![]()
@lea79 ahaaaa ![]()
Tak vidíš, podle toho co různé čtu bych řekla, že lepší centrum než Helios není ![]()
@luciiin No on si Texl dělá dobré PR. Netvrdím, že nedokázal spoustě lidem pomoci, ale pak je tu ta druhá strana. Já si třeba myslím, že hodně záleží jak Ti daný lékař sedne. Pokud k němu člověk nemá důvěru, tak se to odrazí na psychice a ta může ovlivnit případný úspěch. Já už se zásadně objednávám k jedné lékařce, kterou znám z minula. Pak jsem měla ještě jednu oblíbenou, ale ta je na mateřské. ![]()
Tak holky dva dny jsem byla k nezastaveni, snazim se fungovat normalne, krome nejakej testy namahy, dve carky uz jdu docela videt hodne. Na krev sw chystam v pondeli, tak to zase budou nervicky..vzdycky mam hcg nizke a pak to nedopadne..ale ted se citim trosku jinak, tak ze to dopadne dobre.