Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Horsky vzduch ti prospeje a hezky si tam odpocines ![]()
Příspěvek upraven 20.03.17 v 08:34
Ahoj holky my jdeme na 7 ket, přitom prvním jsem byla úplně přesvědčena ze to klapne, protože doktorka před transferem říkala jak se mi to vše pěkně všude tvoří a ukázkové embrya máme. Presto 6 transfer neuzpesny.Jste momentálně nekdno na tom podobne a zvazujete lázně? nevim co by už jiného pomohlo. ![]()
@Stupa super..to mam radost
, tak ted muzes konrolovat silu. Tak zatim vse jak ma byt.
@NatalkaNatka ahoj tak co krev? Ja dnes utz dobry byl tam vacek a 2mm zarodek. kontrola zase za 14dni.
@Maris11 Je mi líto, že máš tolik neúspěchů.
Bohužel Ti nikdo neřekne, co přesně zabere, medicína stále na vše nestačí. Lázně jsou určitě dobrý nápad, alespoň si odpočineš a načerpáš energii. Pak můžeš zkusit cvičit Mojžíšovou, TČM, akupunkturu a v neposlední řadě psychologa. Nevím jaké máš všechna vyšetření, může být problém v imunitě apod. ![]()
@Pesimistka To je dobrá zpráva, tak za 14 dní by mohlo být srdíčko. ![]()
@Stupa @Pesimistka ahojky, tak hcg 1371, ale dnes jsem koukala na vytok z utrogestanu a byl trochu nahnedli, tak snad se nerozjede nic.
@Pesimistka
Tak muzu pomalinku gratulovat nechtela jsem nic zakriknout
Kdy jdes na dalsi kontrolu??? @NatalkaNatka tak to je krasna hodnota. Kdy jdes na ultrazvuk???
@Stupa az za 3 tydny, no budu ted lezet, vcera jsem hodne cestovala, tak snad jsem nic nepokazila.
@NatalkaNatka
Teda to je dlouha doba. Budu drzet pesti at je vse v poradku ![]()
@Stupa me to pridavam taky dlouho, kdyz uz nebudu spinit tak to bude lepsi, ale takhle me to pekne znervoznuje..
@NatalkaNatka
Spinit podle me muzes horsi by bylo krvaceni ale jestli mas pochybnosti tak radsi zavolej dr co a jak. Kolikaty jsi tyden???