Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
V pondeli jdu na krev i ultrazvuk u nas se prave objednava ihned po transferu. Do car jsem nevolala myslis ze bych mela skrz to spineni???
@Stupa jj, zavolej. Rozhodně tím nic nezkazís, při nejhorším se může stát, že ti řeknou, že máš prostě čekat, ale vím, že nekdy nasazují Ascorutin. A ty budeš víc v klidu.
@luciiin
Tak dam na tebe a zavolam tam. Ty jsi tam volala ze spinis???
@luciiin
Tak jsem tam volala a ze mam vysadit anopyrin mela jsem tam zavolat driv uz jsem si ho rano vzala ale co uz. Ja se te ptala jestli jsi tam volala ze spinis a ty vlastne nejsi ta co spini
promin ![]()
@Stupa v pohodě…
Jj, když ti ředí krev pak stačí prasknutí malé cevky nebo třeba poranění po zavádění Utrogestanu apod. a je to hned ![]()
@luciiin
Jeste ze te tady mam nijak bych to totiz neresila dekuji
![]()
@luciiin
Sestra mi totiz po ketu rekla ze v pripade krvaceni vysadit.
@Stupa ![]()
Cítím se Super, ale včera jsem nemohla spát ještě snad ve 3 a někdy kolem půlnoci jsem cca hodinu měla žaludek na vodě. Jestli může být příznak tak brzy nevím, ale v tu dobu jsem si řekla, že určitě testnu ![]()
@luciiin
Necitim nic noveho hlava se mi toci stale i kdyz uz o neco min a sem tam pichne nebo tlaci v podbrisku. Tak nejak me to uklidnuje
Jinak takove ty klasicke tehu priznaky nepocituju zadna bolest nebo zvetseni prsou ani nevolnosti.
@Stupa a ty Utrogestan zavádíš nebo polykáš? to točení může být totiž z něho. mě docela bolí třísla a podbřišek. a jsem hrozně unavená a začíná mi být docela blbě už i po jídle. taky docela začínám přemýšlet o tom, že zůstanu doma. trochu mě znervozňuje, že mě to břicho a třísla bolí
@Pesimistka
Zavadim ale zavedela jsem ho uz cca tyden pred transferem a nic mi to nedelalo. Ta hlava se mi zacala tocit 3 den vecer po transferu ale dneska uz je to lepsi zitra to pujdu zkusit do prace
Asi te to vsechno poboliva jak se zacina zvetsovat deloha. Ty nevolnosti jsem jeste nezazila takze nedokazu posoudit. Zalezi na tobe jak se citis v praci a pokud se doma budes citit lip tak zustan v klidku doma. Zada uz te neboli???