Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin diky moc.co ty? Jak se citis? @Stupa jdu az za 14dni a snad bude srdicko. Ja jsem desne unavena a boli me porad ty zada. asi zustanu par dni doma a snad se zada zlepsi. dneskame i dost bolelo v trislech a podbrisek
@NatalkaNatka krasna hodnota. Spineni je relativne v klidu. odpocivej a bude to dobry.
@Pesimistka
Jj radsi si odpocin max nejaka rekreacni prochazka a snad se to zlepsi.
@Stupa taky doufam. Nejaky volnicko by se mi libilo. Tak treba to i vyjde a vezmu si par dni dovcu
Holky mam na vas dotaz…za jak dlouho by se mel ukazat výsledek testu na digit. clerblue…mate nektera zkusenosti nekde sem cetla ze za par sekund
@fiedlermonika
Ja mam za to ze to trva par minut. Na podzim jsem si ho delala a chvilku to trvalo. Na krabicce by to melo byt i napsane. Uz se chystas testovat???
@NatalkaNatka
Tak uz malinko spinim i ja snad to bude jen implantace. Carka na testu je vyraznejsi. Zavadis si normalne utrogestan pri spineni nebo se ma polykat???
Uz sem to zjistila trva to nejdyl 3min ale me trvalo asi minutu nez se objevil výsledek a pro jistotu sem udelala dva
@fiedlermonika
Takze uz jsi testovala??? To spineni je jen lehoucke nic hrozneho tak uvidim co bude dal.
@lea79 píše:¿
@Maris11 Je mi líto, že máš tolik neúspěchů.Bohužel Ti nikdo neřekne, co přesně zabere, medicína stále na vše nestačí. Lázně jsou určitě dobrý nápad, alespoň si odpočineš a načerpáš energii. Pak můžeš zkusit cvičit Mojžíšovou, TČM, akupunkturu a v neposlední řadě psychologa. Nevím jaké máš všechna vyšetření, může být problém v imunitě apod.
@Maris11 píše: ¿
Můj gynekolog mi vcera po telefonu sdělil ze nemáme plánovat další transfer, nedopadla mi dobře cytologie, prý to nebudeme řešit po telefonu, tak zítra se dozvim vice. Navíc jdu i ráno na krev mam 12 den po 6 ketu, zprava vim ze bude špatná test mám opět nagativni. Snažim se myslet pozitivně, stále máme ještě 3 mrazacky, ted řešit ten čípek, stres z toho co mi zítra řekne doktor asi místo lázní už bude dobrý ten psycholog, už toho začíná byt na me moc
jinak vyšetření mám už snad úplně všechny je to už 3 Ivf máme i změnu kliniky.
@Stupa jj muj pritel ma dneska svatek a ja sem se vzbudila kolem pate hodiny a udelala testik a byl
pozitivni
@fiedlermonika
Tak to je super gratuluji. Ja ti rikala ze tentokrat to vyjde ![]()