KET/ET 2017

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
20.3.17 19:47

@luciiin diky moc.co ty? Jak se citis? @Stupa jdu az za 14dni a snad bude srdicko. Ja jsem desne unavena a boli me porad ty zada. asi zustanu par dni doma a snad se zada zlepsi. dneskame i dost bolelo v trislech a podbrisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.3.17 19:49

@NatalkaNatka krasna hodnota. Spineni je relativne v klidu. odpocivej a bude to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
20.3.17 19:55

@Pesimistka
Jj radsi si odpocin max nejaka rekreacni prochazka a snad se to zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.3.17 20:03

@Stupa taky doufam. Nejaky volnicko by se mi libilo. Tak treba to i vyjde a vezmu si par dni dovcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
20.3.17 20:34

@Pesimistka já zatím „normalne“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 06:51

Holky mam na vas dotaz…za jak dlouho by se mel ukazat výsledek testu na digit. clerblue…mate nektera zkusenosti nekde sem cetla ze za par sekund

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 08:07

@fiedlermonika
Ja mam za to ze to trva par minut. Na podzim jsem si ho delala a chvilku to trvalo. Na krabicce by to melo byt i napsane. Uz se chystas testovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 08:09

@NatalkaNatka
Tak uz malinko spinim i ja snad to bude jen implantace. Carka na testu je vyraznejsi. Zavadis si normalne utrogestan pri spineni nebo se ma polykat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 10:34

Uz sem to zjistila trva to nejdyl 3min ale me trvalo asi minutu nez se objevil výsledek a pro jistotu sem udelala dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 10:37

@Stupa spinis? no mel by se zavadet utros

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 10:51

@fiedlermonika
Takze uz jsi testovala??? To spineni je jen lehoucke nic hrozneho tak uvidim co bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.3.17 11:35
@lea79 píše:
@Maris11 Je mi líto, že máš tolik neúspěchů. :hug: Bohužel Ti nikdo neřekne, co přesně zabere, medicína stále na vše nestačí. Lázně jsou určitě dobrý nápad, alespoň si odpočineš a načerpáš energii. Pak můžeš zkusit cvičit Mojžíšovou, TČM, akupunkturu a v neposlední řadě psychologa. Nevím jaké máš všechna vyšetření, může být problém v imunitě apod. :nevim:
¿
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.3.17 11:50
@Maris11 píše: ¿

Můj gynekolog mi vcera po telefonu sdělil ze nemáme plánovat další transfer, nedopadla mi dobře cytologie, prý to nebudeme řešit po telefonu, tak zítra se dozvim vice. Navíc jdu i ráno na krev mam 12 den po 6 ketu, zprava vim ze bude špatná test mám opět nagativni. Snažim se myslet pozitivně, stále máme ještě 3 mrazacky, ted řešit ten čípek, stres z toho co mi zítra řekne doktor asi místo lázní už bude dobrý ten psycholog, už toho začíná byt na me moc :( jinak vyšetření mám už snad úplně všechny je to už 3 Ivf máme i změnu kliniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 13:30

@Stupa jj muj pritel ma dneska svatek a ja sem se vzbudila kolem pate hodiny a udelala testik a byl :) pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.3.17 13:44

@fiedlermonika
Tak to je super gratuluji. Ja ti rikala ze tentokrat to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...