Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79
No ten dzus mi moc nejel ale vypila jsem ho mozna by mi chutnal s vodkou
ale tu bych si ted netroufla ![]()
@Stupa Jo s vodkou by to šlo.
Jo v těhotenství si člověk musí odpustit spoustu věcí. Já se pak nejvíc těšila, jak si po porodu dám opravdu horkou sprchu, masáž a vyspím se na břiše. ![]()
@lea79
Ja tehotenstvi bohuzel nikdy nezazila ale klidne bych se vzdala naprosto vseho jen aby jsme se dockali vytouzeneho potomka ![]()
@Stupa Tak to je jasné, měla jsem to podobně. Já čekala 6 let a nakonec jsem byla celé těhotenství doma. Původně jsem chtěla jít po 12tt zpátky do práce, ale v 10tt jsem začala krvácet a odvezla mě rychlá. Pak jsem si to s prací rychle rozmyslela, protože dítě bylo prostě nejvíc. ![]()
@lea79
Ja mam ted dovcu ale ve ctvrtek a v patek uz pujdu do prace a pokud to vyjde tak si vezmu nechopenku.
@Pesimistka tak to budu na tebe myslet, nejdriv clovek ceka na test na dve carky, pak na krev, pak zase na ultrazvuk zda tam bude co ma byt..tak ty v pondeli ultrazvuk a ja, krev..tak drzime palce, ted uz to bude urcite to ![]()
@Stupa no jak se citim…
jsem hrozne unavena, ve dne bych spala a v noci se tu chruju..jinak bricho ma obcasny tlaky, ale nic bolestiveho, teda krome vecernich injekci clexanu, kterej kdyz se vse povede mi nechaji az do porodu. Ty uz v pondeli budes tyden vid, to jsem poprve testla..jinak me v pondeli uz ceka krev..takze krve se ve me nedoreza, jak budu nervozni.
@NatalkaNatka
Jj v pondeli budu tyden ale testovat jeste nebudu bojim se toho
ale budu na tebe myslet a drzet pesticky.
Holky tak jsem to nevydrzela dnes jsem 6 den a testovala jsem ![]()
@HankaS82
Dekuji ted hlavne aby silila. Vzdycky jsem byla proti testovani takto brzo a nakonec jsem podlehla ![]()
@Stupa To je skvělé, gratuluji.
Jenom se zeptám, neměla jsi náhodou Pregnyl, aby to nebyl pozůstatek.