Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa jasně ![]()
Už se ale taky připravuju… ![]()
Měla jsem problémy se sliznici, doktor řekl, že u nich jde jen tohle bla bla bla, tak jsem kontaktovala doktora z jiného CARU a ten s postupem moc nesouhlasil a navrhl by něco jiného… Takže počítám trochu s tím, že 2. IVF mě nemine, ale někde jinde (dokonce prý proč jsem byla poslána rovnou na IVF
)… no uvidíme…ale chtěla bych kladný výsledek moc…
@luciiin
Ja se sliznici problemy nemam ale i pres to mi muj dr dal estrimax. Kolik mas ted zavedenych embryi??? Jaky teda je problem ze jste sli do ivf???
@Stupa car je zamrazil najednou, takže dvě. U partnera spermie, ale prý ne tak, aby se muselo rovnou do IVF… No nevím, na druhou stranu na imunologii taky doporučovali ivf, a to jen vzhledem ke spermiogramu…
…tím chci říct, že třeba rok IUI bez výsledku bych rozhodně zkoušet nechtěla.
Holky můžu se přidat? Pokud vše klapne, tak ve středu jdu na KET. Budeme rozmražovat 2 embrya.
@luciiin Já v prvním těhotenství kafe pila, povolil mi to i doktor. Ale ne na litry, jeden šálek za den.
@luciiin když mám chuť tak si dám. není to, ale kždej den. nejsem moc kafař
@luciiin nevím proč ještě v některých CARech mrazí po dvou. ty by si chtěla dvojčata?
@Pesimistka chtěla, ale když je je málo embrii, tak asi lepší vkládat po jednom.