Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jste tu tak pozitivni, to je super..davam me to vice do pohody..ja si dnes delala dalsi testik a carka je uz vice videt..takze moje prvni meta splnena, ted dalsi bude krev na kterou jdu v pondeli..tak snad bude vse ok..holky co jste cerstve po, tak se opatrujte a ty prvni dny relaxujte a budeme tu cekat na prvni pozitivni testik
@NatalkaNatka musíme být pozitivní, nervování nám nijak nepomůže. já už se moc těším na pondělní bublinu
@Pesimistka
Mozna to bude znit blbe ale doufam ze se toho taky dockam ![]()
@NatalkaNatka
Diky
taky ti preju at je vse v poradku a v pondeli budu ocekavat dobre zpravy od tebe a od @Pesimistka taky. Jak jsem uz psala tim ze se objevi neci uspech tak mi to vleva optimismus do zil. Vcera a dnes jsem jen polehavala a zitra uz chci zacit postupne fungovat.
Holky zacinam byt malinko nervozni dnes jsem 3 den po ketu a nikde me ani nepicha ani netlaci mam obavu ze se dole nic nedeje ![]()
@luciiin
Asi pristi stredu nebo ctvrtek ale nejradeji bych netestovala vubec
ty budes testovat kdy???
@Stupa asi pristi sobotu. Minule jsem netestovala a šla rovnou na krev (negativni).
@luciiin
Ja minule testovala a test byl negativni ale krev pozitivni ale hcg bylo pouze 8,5.
Holky moc vám držím palce a taky trošku závidím
je to super že vám to vychází.. my vyčerpali všechna embrya takze cele od zacatku zas… premyslime jestli nezmenit kliniku.. z Repromedy jsme zacali byt zklamani po tom co naslibovali hory doly cernej les.. ale uvidime no… kam chodite vy?
@yareah
Ahoj moc me mrzi cim si musis prochazet. My jezdime do zlina.
@yareah jj je to špatný když to nevychází. já chodím do Brna do Heliosu
@yareah já Plzeň… a pokud by nevyšel KET, tak jsem taky rozhodnuta změnit CAR, i když muj lekar je super, ale vím že bych tu změnu potřebovala.
Holky, já si dnes tak blbě píchla Clexane, bolest jako svina, to bude asi modřina ![]()
@luciiin
Au muzes to zkusit schladit. Ja mam slusnou modrinu po odberu krve pred ketem.
@Stupa ty si teď něco píchas? V jiný diskuzi se to tu řešilo jak má Clexane tupé jehly. Občas jsem ji bolestivě píchla i při stimulaci, ale teď pícham druhý den a oba blbě. Takhle budu za týden fialová ![]()