Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie dekuju
a budu netrpělivě vyhlížet tvůj pozitivní testík ![]()
@susanie píše:
@potvurka89 Taky se doporučuje jen decka a taky jen třeba 2 dni před a po Ket..Já už ho taky nepiju.Je to dobrý na sliznici..Otázka je, jestli potom opravdu potratili..Samozřejmě všeho s mírou.
To červené víno pro potrat se v letech dřívějších požívalo svařené a k tomu musela být i horká vana. Ale jooo znám pár žen, kterým se tato praktika svařák + horká vana povedla a skutečně potratili, aby nemusely před komisi. Decka studeného červeného nevadí, ba naopak, prokrvuje děloha a pomáhá k lepšímu uhnízdění.
Holky moc děkuju
jen mě dostala sestřička/recepční že prý mi už nemůže prodloužit neschopenku že mi nic není a ať si to vyřeším se svým gynekologem
@potvurka89 Jdi normálně k obvodnímu a ten ti jí vystaví. Trochu to přibarvi tím, že zvracíš a hotovo. ![]()
@susanie od ní jsem měla na začátku neschopenku zkusím v pondělí zavolat do car a promluvit s doktorem
@potvurka89 to sice jo, ale nebyla jsi těhotná. Teď je jiná situace..
![]()
Muzu se zeptat prosim co je kratky a dlouhy protokol? Moc tomuto pojmu nerozumim dekuji…jinak preji nam vsem snazilkam hodne stesti a drzim. pakecky… ![]()
@Snažilka39 myslim ze krátký je jako máš cyklus dlouhý takže stimulujes do 10dc pak opu a pak et při dlouhém můžeš stimulovat až měsíc… Jde ó to jak budeš na stimulaci reagovat a taky i na OHSS jestli trpis…tak radši dávají menší dávky ale déle tudíž dlouhý protokol, tak jsem to já pochopila ![]()
@Snažilka39 Krátký protokol začínáš 2 DC a i ten cyklus je OPU, dlouhý protokol začíná injekcí na vyvolání umělého přechodu už asi 26 DC
Ale neovlivňuje to davky hormonů… Já měla ty nejnižší davky i u krátkého a přesto OHSS ![]()