Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie já už to vydržím
ale cloumá se mnou zvědavost jestli tam je ale zas sklenku červeného po dobu 4 dní + ananas a 3dny klidového režimu tak ještě aby se tam ambryjku nelíbilo
dneska jsem si říkala že se nic neděje tak jsem si rozdělala semtex a myslela sem si že mi bouchne hlava tak z toho plyne že věci co obsahují kofein pro mě nejsou ![]()
@potvurka89 No tak to je dobrý znamení, ne?
Kofein a těhotenství nejde občas dohromady.. ![]()
Jinak holky u mě nevím, nevím
. Já to věděla, že nemůžu mít doma test, nevydržím ho nepoužít
. Takže jsem zkoušela už včera odpoledne, druhá miniaturní čárka se objevila až po zaschnutí. Tak jsem myslela, že z ranní moči dneska už bude viditelná hned a prd ![]()
@susanie tak třeba mi dává lehce najevo že tam je
ještě dva dny a co ty a pocity?
@Rozarkaa1 já si myslím že je to brzo, nejlepší by bylo kdyby člověk mohl na těch 14dní vypadnout někam k moři aby na to nemyslel ![]()
@potvurka89 to jo no
. Už si nepamatuju, jak jsem to měla minule, ale právě myslím, že 7. den už tam možná bylo něco vidět
. Zkusím další si v pátek a tobě budu na pátek moc držet palce. Máš můj obdiv ![]()
@Rozarkaa1 mooc děkuju
já jsem si v hlavě nastavila že v celku kolem a kolem mám problém a papírové testy jsou jen pro zdravé
takže co není pro mě z toho se nemůžu nervovat ![]()
@Rozarkaa1 Já myslím, že je to tam.
Vydrž, uvidíš, že čárka bude sílit..
@potvurka89 Taky si myslím, že ti dává najevo, že tam je..
Krátí se to, viď? Půjdeš rovnou na krev, nebo předtím zkusíš testnout? ![]()
@susanie nebudu testovat do lékárny se mi nechce tak už to vydrží
už máš ananas? ![]()
@potvurka89 Zrovna jsem si říkala kde couráš..
Včera jsem si koupila mega ananas, měla jsem z něho tak čtvrtku..Zbytek mi doma snědli..
Noo možná ještě zítra koupím.
Co ty, jak ti je holka? Moc na tebe myslím.. ![]()