Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 A neni brzo? Kdy jdeš na krev? MS jsi nedostala, ne?
@Rozarkaa1 moc děkuju
zatím mi to asi moc nedochází a jsem se až divila že se chytlo, třeba krev ukáže líp ![]()
@susanie děkuju za podporu
, začala mě zas bolet hlava a asi budu znít blbě ale včera a ráno jak kdybych cítila děložní stěnu asi 2-3× jak kdyby v ní tepalo.
a chce se mi spát ![]()
@potvurka89 se tam mrňous roztahuje.
Teď už to ucítíš častěji..
Blbě ti není?
@susanie já myslím, že brzy není, to už by se musel alespoň ukázat stín. A on tam právě byl ty cca tři dny zpátky a pak už nic. Ms jsem nedostala, tu mi ale drží utrouš. Na krev až příští středu. Předtím jsem se cítila těhotně, bolely mě vaječníky a břicho jsem měla takový nafouklý. Teď už mě bolí jak na ms a prsa mě bolí vždycky před ms, stejně jako teď.
A co ty, vydržíš do krve, nebo máš v plánu testovat?
@susanie zatím ne víc to je jak když se chce přilepit k tý stěně a jak je tobě ![]()
@Rozarkaa1 V Car jsem dostala těhot. test a jsou v něm 3kusy.
Navíc chtějí zavolat jen výsledek z testu a popřípadě dojít ke svému gynekologovi na krev. Testovat určitě budu, ale až tak den předem. Takže 12-13 den. Dřív asi ne.
A použila jsi stejný tt? Já mám s testama špatné zkušenosti. Na jednom duch, na dalším nic..a těhotná jsem byla, ale to je už 9 let.
@potvurka89 ten už je přilepenej, to se neboj.
Mě je dobře, občas takovej pocit jako že se něco tam dole děje, ale je brzo.. ![]()
@susanie třeba se pomalu a jistě chystá se zabydlet u tebe
já jsem dnes mluvila s mamkou a zmínila jsem se o tom vínu a ona říkala že aby se to nepřehánělo že za jejich let když nějaká otěhotněla a nechtěla to tak pila svařák a červené víno aby se to pustilo
@potvurka89 Taky se doporučuje jen decka a taky jen třeba 2 dni před a po Ket..Já už ho taky nepiju.Je to dobrý na sliznici..Otázka je, jestli potom opravdu potratili..Samozřejmě všeho s mírou. ![]()
@Rozarkaa1 Aha..tak to mě mrzí.
Příště to určitě vyjde.
Máte nějaké mrazáčky?
@susanie to byli právě poslední z prvního ET. První pokus po ET nevyšel, potom po KETU se jedno chytlo, ale v 9. týdnu konec. Pak jsem byla na operaci myomů a teď nám zbývali poslední mrazáčci. Nějak se mi do dalšího kolotoče IVF nechce. Měla jsem hodně vajíček a náběh na hyperstimulák, nic příjemnýho to nebylo, navíc mi po těch všech hormonech narostly právě ty myomy, který už jsem musela řešit. Tak se trochu děsím, co by mi tam zas po tý dávce hormonů vyrostlo:-(
@Rozarkaa1 Tak trochu po tom všem odpočni, naber síly a hurá do dalšího pokusu o miminko.. ![]()