Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie byli jsme dnes s manželem na houbách, konečně a našli jsme půlku košíku tak už suším
a kde jsi kupovala?
Mě je nějak dobře až se bojím co mi řeknou
snad mi estrofem nedrží ms
@potvurka89 Kupovala jsem v Globusu, byl v akci.
Neboj, většinou holky nemají žádné příznaky.
Určitě to vyšlo. ![]()
@susanie no dneska než jsem vstala tak mě 2× bolelo břicho jako při ms tak kdo ví co se tam děje
a co všechno bereš?
@potvurka89 Břicho bolí jako na MS, to je pořádku.
Beru toho dost, nebo dost, přijde mi, že je toho mraky a občas si říkam, jestli jsem si vzala všechno co jsem měla.
Beru-Estrofem 1-1-1,listovku, Agolutin 1 denně a Gynprodyl 0-0-2.Jak to máš ty, ty toho máš o něco míň, viď?
@susanie jo jo nic nepíchám, mám estrofem 1-1-1, utrogestan 2-2-2 a acidum folikum 0-0-1(listovka)
já si ty léky beru po jídle a večer po koupání abych to s něčím spojila a nezapomněla
ale trochu na mě padá panika jak to dopadne ![]()
@potvurka89 To chápu, mě panika přepadá už teď..
4lověk se prostě bojí dalšího zklamání, to je normální a čím víc se to blíží, tím je to horší. Vím o čem mluvíš. Jsme holky statečný a ať už to dopadne jakkoliv, budeme bojovat dál, každopádně u tebe to vidím nadějně..tak se neboj. Dopadne to dobře. ![]()
@susanie moje myšlenky jsou tak 50:50 a když to nevyjde začnu běhat aspoň něco shodim
děkuju za podporu ![]()
@potvurka89 Jasně,hlavní je myslet pozitivně a v tom negativním si najít něco pozitivního..
Každá z nás se dočká. O tom jsem přesvědčená. ![]()
@susanie to já taky jednou to vyjít musí
co dělá zadek ještě můžeš sedět ![]()
@potvurka89 Sedět můžu, ale ležet na zádech je horší..Dneska na mě koukal manžel jak si pícham Agolutin a málem to s ním šlehlo, takže zaplať Pán Bůh za mojí statečnost, protože manžel by tohle asi nedokázal a já bych byla úplně v kopru, protože nevím, kdo by mi to píchal..
![]()
@susanie mám tam být do 10h aby byli výsledky a minule volali kolem 13h ![]()