Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Super zprávy které hrozně povzbudí..
@HankaS82 Gratulace a ještě na Vánoce..Krásný.. ![]()
Ahoj holky, začínám být hrozně zoufalá, doufám, že u vás najdu radu, útěchu nebo prostě se jen vypovídám.
14.8. jsem byla zhruba 14 dní po transferu a měla jsem potvrzený gestační váček na ultrazvuku, ale ještě ten den jsem začala špinit a bylo po všem. Od té doby ale stále špiním, nebo slabě krvácím. Včera jsem začala mít hrozné bolesti v podbříšku, jakoby křeče na vaječníku, ale jen na levé straně, po obědě to přešlo samo, ale večer to přešlo až po dvou brufenech a algifenu. Dnes to už nebolí.
Co mě ale zaráží je, že dnes dopoledne jsem si udělala tt a jsou tam // vůbec nechápu co mi to tělo chce říct??? je možné že po raném potratu by se druhá čárka držela ještě měsíc???
@Jullinka9 Ahoj
,ty jo..Podle mě po potratu se určitě HCG takhle dlouho nedrží..Každým dnem po potratu to klesá a klesá..Otázka je, jestli nejsi zvovu těhotná.
Co zkusit zajít na krev jako samoplátce, nebo rovnou na gyndu? Podle bolestí bych typovala buď cystu na vaječníku, nebo opravdu těhotenství..Nebo zkus vyzkoušet jiný druh těhot. testu.. ![]()
@Jullinka9 Nebo mě napadla ještě jedna věc..Jestli se to tělo dobře vyčistilo po tom potratu. Možná to krvácení a špinění bude pořád čištění..Zajdi radši na gyndu.
@Jullinka9 Ahoj, a potrat proběhl spontánně, nebo si byla na kyretazi? Proběhla mezitím klasická menstruace, nebo jen spineni?
@Rozarkaa1 byl to spontánní potrat, podle ultrazvuku mi mudr řekla, že děloha je vyčištěná a že zákrok nutný není no a následovala krátká menstruace a dál jen špinění, někdy trochu silnější špinění, které do dneska neskončilo.
@Jullinka9 Tak v tom případě jsi těhotná, jinak si to nedovedu představit..
Zkoušela jsi i jiné testy??
@susanie ahoj, zjistila jsem že nemůžu kafe hned mě po tom bolí hlava a když jsme se byli podívat sousedovi v garáži tak mi benzin moc nevoněl.
Zítra na tebe budu myslet
V kolik budeš mít ket?
Mě přijde že pátek je za rohem,
ale stejně to beru pozitivně že se ortel dozvím až v ten den
Jen jsem trochu zhřešila dala jsem si sklenku burčáku. ![]()
@potvurka89 Takže samé dobré zprávy..
Zítra tam mám bejt v 10.30,tak mi drž palce.. ![]()
@susanie to je zajímavé, máš stejný čas jako jsem měla já
budu ti držet palce všechny co mám ![]()
@potvurka89 Dneska jsem byla v Bille pro ananas a dala bych jim pár facek za to, co tam prodávají..Ohnilej Ananas!!Takže až pojedeme domů, tak ho musíme někde sehnat.. ![]()