KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
17.9.17 20:36

Super zprávy které hrozně povzbudí.. :dance: @HankaS82 Gratulace a ještě na Vánoce..Krásný.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.9.17 12:10

Ahoj holky, začínám být hrozně zoufalá, doufám, že u vás najdu radu, útěchu nebo prostě se jen vypovídám.

14.8. jsem byla zhruba 14 dní po transferu a měla jsem potvrzený gestační váček na ultrazvuku, ale ještě ten den jsem začala špinit a bylo po všem. Od té doby ale stále špiním, nebo slabě krvácím. Včera jsem začala mít hrozné bolesti v podbříšku, jakoby křeče na vaječníku, ale jen na levé straně, po obědě to přešlo samo, ale večer to přešlo až po dvou brufenech a algifenu. Dnes to už nebolí.
Co mě ale zaráží je, že dnes dopoledne jsem si udělala tt a jsou tam // vůbec nechápu co mi to tělo chce říct??? je možné že po raném potratu by se druhá čárka držela ještě měsíc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 12:22

@Jullinka9 Ahoj :mavam:,ty jo..Podle mě po potratu se určitě HCG takhle dlouho nedrží..Každým dnem po potratu to klesá a klesá..Otázka je, jestli nejsi zvovu těhotná. ;) Co zkusit zajít na krev jako samoplátce, nebo rovnou na gyndu? Podle bolestí bych typovala buď cystu na vaječníku, nebo opravdu těhotenství..Nebo zkus vyzkoušet jiný druh těhot. testu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 12:25

@Jullinka9 Nebo mě napadla ještě jedna věc..Jestli se to tělo dobře vyčistilo po tom potratu. Možná to krvácení a špinění bude pořád čištění..Zajdi radši na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.9.17 12:33

@susanie no ale co ten pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
18.9.17 15:17

@Jullinka9 Ahoj, a potrat proběhl spontánně, nebo si byla na kyretazi? Proběhla mezitím klasická menstruace, nebo jen spineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.9.17 15:54

@Rozarkaa1 byl to spontánní potrat, podle ultrazvuku mi mudr řekla, že děloha je vyčištěná a že zákrok nutný není no a následovala krátká menstruace a dál jen špinění, někdy trochu silnější špinění, které do dneska neskončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 16:27

@Jullinka9 Tak v tom případě jsi těhotná, jinak si to nedovedu představit.. ;) Zkoušela jsi i jiné testy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 19:15

@potvurka89 Jak ty se máš?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.9.17 19:35

@susanie ahoj, zjistila jsem že nemůžu kafe hned mě po tom bolí hlava a když jsme se byli podívat sousedovi v garáži tak mi benzin moc nevoněl. :mrgreen: Zítra na tebe budu myslet :hug: V kolik budeš mít ket? :) Mě přijde že pátek je za rohem, :? ale stejně to beru pozitivně že se ortel dozvím až v ten den :D Jen jsem trochu zhřešila dala jsem si sklenku burčáku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 19:55

@potvurka89 Takže samé dobré zprávy.. ;) Zítra tam mám bejt v 10.30,tak mi drž palce.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.9.17 20:00

@susanie to je zajímavé, máš stejný čas jako jsem měla já :hug: budu ti držet palce všechny co mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 20:06

@potvurka89 Děkuju.. :hug: Jistím to dc červeného.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.9.17 20:20

@susanie a co ananas ten už máš koupený? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.9.17 20:26

@potvurka89 Dneska jsem byla v Bille pro ananas a dala bych jim pár facek za to, co tam prodávají..Ohnilej Ananas!!Takže až pojedeme domů, tak ho musíme někde sehnat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí