Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie tak budeš muset ležet
aspoň nebudeš mít výmluvu proč musíš odpočívat
nevím proč ale piju tady semtex a ty cukry mi dělají líp ![]()
@susanie no už jsem se dostala do postele ale ještě brouzdam po netu ![]()
@potvurka89 Tak to ještě chrníš, viď?
Já už byla u doktorky abych jí zase neprošvihla.
Nic o Ketu jsem neříkala, jen jsem se nechala objednat na neurologii s tou rukou..A ty? Vše v cajku? ![]()
@susanie Jo jo teď jsem vstávala,
z postele mě vyhnal hlad
Z toho počasí jsem nějaká rozladěná, mám raději léto
Zlomila jsem si 3 nehty tak budu mít co dělat ![]()
@potvurka89 Jo to počasí je děs, těšila jsem se na babí léto a to co zatim říkali, tak babí léto se zatim konat nebude..
Už jsem píchala Agolutin a musím říct, že pregnylovka do břicha byla horší. Vůbec to nebolelo, tak jsem ráda, že to jde takhle dobře když budu píchat do testu..a ty, kromě ulomených nehtů? ![]()
@susanie mě se normálně o těch injekcích dnes až zdálo
je dobře že ti to šlo dobře, a na co to působí?
dneska nějak cítím podbřišek ale je to takové všelijaké jestli cysty nebo děloha kdo ví
dneska se mi nechce nic dělat
@potvurka89 Agolutin je progesteron a je dobrý na udržení. Píchá se až do 12 tt..To asi nebudou cysty, ne? Je ti ta bolest povědomá, nebo to neznáš? ![]()
@susanie je to takový jako tlak ne bolest ale jen někdy ne stále. No do 12tt to budeš mít ze zadku jehelníček
já si zas s utrogestanem připadám jak plněný donut ![]()
@potvurka89 Tlak??Že by roztahování dělohy?
Myslím, že to u tebe vypadá velice slibně..
Já taky budu brát Gynprodyl 0-0-2,takže na tom budu podobně.. ![]()
@susanie já mám 2-2-2
musí nám to vyjít oběma aby jsme mohli porovnávat jak nám je ![]()
@potvurka89 No a nějaký jiný příznak nemáš? A co sex? Dovolili doktoři, nebo zákaz..
Mě ho po Et zakázali.. ![]()
@susanie nám dr. řekl že se to nedá vyvrátit jestli to pomůže nebo to může něco pokazit ale když už tak s rozmyslem ale já to nechci pokoušet. Dneska na mě skočila rýma tak piju čaj ![]()