KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
14.9.17 18:32

@potvurka89 Akorát jsem byla s malou na šípku na čaj.. :) Je tam pěkná kosa.. :zed: No jasně, nemá cenu to pokoušet, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.9.17 19:08

@susanie jj :) já si plánovala jak půjdu na houby tak snad ještě bude hezky a nebude stále pršet, dnes u nás je to jedině s deštníkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
14.9.17 22:53

@potvurka89 U nás taky od rána prší. Taky jsme ty deštníky měli, naštestí nám šípek roste 5 metrů od baráku, takže to byla rychlá akce. :lol: Jak ti dneska je? Já jsem byla celý den taková unavená a trochu jsem měla i zimnici. Jestli Agolutin. :nevim: No vytuhla jsem u Ordinace v růžový zahradě, takže nevím nic. :D Ještě že to dopoledne opakují. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.9.17 23:24

@susanie jo jo nebo myslím ze je i na netu :mrgreen: dneska dobrý jen po jídle jsem si připadala ze cítím delohu pak zas nic a ted trochu po vaně ale mam takový divný pocit byt ponořena v teplý vodě. Tak jsem se vykoupala a rychle ven. My mame šipky u lesa tak až nebude pršet tak zajdu :)

Minule po týdnu jsem mela pocit jak kdyby na mě lezla chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.17 09:13

@potvurka89 Do vany bys asi neměla ne? Já teda nevím, mě to po Et zakázali.. :nevim: Jsi týden po Ket, viď? ;) Za týden ka krev.. :dance: Jsem zvědavá.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.9.17 09:56

@susanie si zvědavější než já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě právě nic neříkali ale asi vlastní intuice zapůsobila a embryjko se nepustí :) dneska to vypadá že by nemuselo pršet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.17 13:45

@potvurka89 Pršet má celý víkend, teda alespoň u nás.. :think: Já už vyhlížím Vánoce.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.9.17 14:26

@susanie No to já taky už jsem si objednala vysavač :mrgreen: jsou dny mariane. a už přemýšlím jaký si udělám věnec na stůl :) Tak dneska k obědu byla krupicová kaše a k svačině česnečka :mrgreen: Jak to u tebe vypadá? Co zadek můžeš ještě sedět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.17 16:49

@potvurka89 S Agolutinem jsem naštěstí kamarádka, po v pichu to trochu bolí, ale nic co by se nedalo vydržet. Samozřejmě jsem píchala zatim jen dvakrát. Až budu píchat po 10tý, tak to bude jiný. :mrgreen: Ale je mi dobře, dopoledne jsem byla sama doma, tak jsem se na všechno vykašlala a odpočívala. Vařeno jsem měla ze včerejška a uklizeno taky. ;)Dělali ti v den Ketu ještě kontrolní ultrazvuk, nebo jsi šla rovnou na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.9.17 21:00

@susanie My jsme dnes sbírali vlašský ořechy a uklízeli trochu silnici aby si obec nestěžovala že jim to náš ořech znečišťuje :mrgreen: Já jsem dopoledne uvařila a pak jsem jen koukala na svatby v benátkách :) V den Ketu mi nedělali kontrolní utz nebo nevím přesně ale přes podbřišek mi to tam zkouknul utz a pak vložil embryjko a 20min jsem si poležela :) Dneska jsem se trochu víc hýbala tak doufám že embryjko drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.17 21:37

@potvurka89 Neboj,embryjko už je dávno zavrtané a už se nepustí. ;) To už máte ořechy? Ty jo, budu muset na ně taky vyrazit abych měla na Vánoce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.9.17 22:31

@susanie ano, máme papíráky krásný velký strom letitý a 3 stromy lískových oříšků těch je malá bedýnka a to na ně mají zálusk tchýně se švagrovou :( Už se těším na hrabání listí :mrgreen: Jediná chudinka meruňka pomrzla a nebylo z ní nic a to je velká jak dům. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.17 11:22

@potvurka89 Ahojky :mavam: Tak jak dneska? Počasí opět nic moc, viď? Jak u tebe, nějaký změny? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.9.17 15:24

@susanie včera večer jsem do sebe nacpala utrogestan a ocidum folikum a asi 10min. po tom co jsme leželi mi začalo být jak na zvracení pocity přetrvávali celé d ;) opoledne a když jsem se najedla tak jsem měla stále pocit hladu. Je mi tak nějak zvláštně. Počasí je strašný :? A jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.17 18:54

@potvurka89 A už si se takhle někdy cítila? Každá změna, dobrá změna..A co intuice? Myslíš, že to vyšlo? :kytka: Já dobrý, byli jsme v Plzni pro dlažbu a před chvílí se vrátili..U nás pořád prší.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí