Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 Akorát jsem byla s malou na šípku na čaj..
Je tam pěkná kosa..
No jasně, nemá cenu to pokoušet, viď? ![]()
@susanie jj
já si plánovala jak půjdu na houby tak snad ještě bude hezky a nebude stále pršet, dnes u nás je to jedině s deštníkem ![]()
@potvurka89 U nás taky od rána prší. Taky jsme ty deštníky měli, naštestí nám šípek roste 5 metrů od baráku, takže to byla rychlá akce.
Jak ti dneska je? Já jsem byla celý den taková unavená a trochu jsem měla i zimnici. Jestli Agolutin.
No vytuhla jsem u Ordinace v růžový zahradě, takže nevím nic.
Ještě že to dopoledne opakují.
![]()
@susanie jo jo nebo myslím ze je i na netu
dneska dobrý jen po jídle jsem si připadala ze cítím delohu pak zas nic a ted trochu po vaně ale mam takový divný pocit byt ponořena v teplý vodě. Tak jsem se vykoupala a rychle ven. My mame šipky u lesa tak až nebude pršet tak zajdu ![]()
Minule po týdnu jsem mela pocit jak kdyby na mě lezla chřipka.
@potvurka89 Do vany bys asi neměla ne? Já teda nevím, mě to po Et zakázali..
Jsi týden po Ket, viď?
Za týden ka krev..
Jsem zvědavá.. ![]()
@susanie si zvědavější než já
mě právě nic neříkali ale asi vlastní intuice zapůsobila a embryjko se nepustí
dneska to vypadá že by nemuselo pršet
@potvurka89 Pršet má celý víkend, teda alespoň u nás..
Já už vyhlížím Vánoce.. ![]()
@susanie No to já taky už jsem si objednala vysavač
jsou dny mariane. a už přemýšlím jaký si udělám věnec na stůl
Tak dneska k obědu byla krupicová kaše a k svačině česnečka
Jak to u tebe vypadá? Co zadek můžeš ještě sedět? ![]()
@potvurka89 S Agolutinem jsem naštěstí kamarádka, po v pichu to trochu bolí, ale nic co by se nedalo vydržet. Samozřejmě jsem píchala zatim jen dvakrát. Až budu píchat po 10tý, tak to bude jiný.
Ale je mi dobře, dopoledne jsem byla sama doma, tak jsem se na všechno vykašlala a odpočívala. Vařeno jsem měla ze včerejška a uklizeno taky.
Dělali ti v den Ketu ještě kontrolní ultrazvuk, nebo jsi šla rovnou na transfer?
@susanie My jsme dnes sbírali vlašský ořechy a uklízeli trochu silnici aby si obec nestěžovala že jim to náš ořech znečišťuje
Já jsem dopoledne uvařila a pak jsem jen koukala na svatby v benátkách
V den Ketu mi nedělali kontrolní utz nebo nevím přesně ale přes podbřišek mi to tam zkouknul utz a pak vložil embryjko a 20min jsem si poležela
Dneska jsem se trochu víc hýbala tak doufám že embryjko drží.
@potvurka89 Neboj,embryjko už je dávno zavrtané a už se nepustí.
To už máte ořechy? Ty jo, budu muset na ně taky vyrazit abych měla na Vánoce. ![]()
@susanie ano, máme papíráky krásný velký strom letitý a 3 stromy lískových oříšků těch je malá bedýnka a to na ně mají zálusk tchýně se švagrovou
Už se těším na hrabání listí
Jediná chudinka meruňka pomrzla a nebylo z ní nic a to je velká jak dům. ![]()
@potvurka89 Ahojky
Tak jak dneska? Počasí opět nic moc, viď? Jak u tebe, nějaký změny? ![]()
@susanie včera večer jsem do sebe nacpala utrogestan a ocidum folikum a asi 10min. po tom co jsme leželi mi začalo být jak na zvracení pocity přetrvávali celé d
opoledne a když jsem se najedla tak jsem měla stále pocit hladu. Je mi tak nějak zvláštně. Počasí je strašný
A jak se cítíš ty?
@potvurka89 A už si se takhle někdy cítila? Každá změna, dobrá změna..A co intuice? Myslíš, že to vyšlo?
Já dobrý, byli jsme v Plzni pro dlažbu a před chvílí se vrátili..U nás pořád prší.. ![]()