Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie chci počkat a zatím mě nic nerozházelo k tomu abych koupila test
některý holky ani příznaky neměli a vyšlo jim to
@potvurka89 Jasně,že jo. Nemá cenu se zbytečně stresovat. Až půjdeš na krev, tak bude jasno, buď a nebo..U sebe si nejsem jistá jestli vydržím. Každopádně se budu určitě hrozně sledovat..
Jinak, ta injekce toho pregnylu..Bolí mě z toho celý břicho.. ![]()
@susanie Jediný co bolí mě hlava a někdy mi přijde že něco cítím v děloze ale pak zas nic tak uvidíme. Ale povím ti bez toho testu mi je tak krásně lehce, protože nemusím každé ráno čekat a porovnávat se s ostatními. Jo pregnyl z toho z čeho je tak asi má pak takové účinky. ![]()
@potvurka89 Dobré znamení, že v děloze něco cítíš.
Takové lechtání, nebo píchání? Já myslím, že je to na dobré cestě..
Ty testy jsou na palici, ja vím..Mě se vždycky při testování úplně klepali ruce..Kazdopádně když jsem byla těhotná s malou, tak to testy ani nezaznamenali..Až po nějaký době a ještě jen duch, takže ani ty testy na mě nefungují.. ![]()
@susanie někdy píchnutí pak zas nic. No vidíš testy nejsou 100%, jen by se nemuselo měnit tak počasí myslím že lítá tlak tak mě bolí hlava. Jak břícho ještě to není ono? ![]()
@potvurka89 Jako po tom v pichu to bolí dost, jinak břicho jako takové nebolí..Jj, hlavně fouká pěknej vítr..Normálně mi ulít sušák na prádlo..
Hlava mě z dálky taky bolí, ale já to mám od zad. Nemůžu pořádně otočit hlavou.
Jak dlouho si jedla ten ananas?
@susanie Mě to po vpichu nebolelo nikdy. Sušák mám venku taky i když složený a zatím drží
Hlava mě taky často bolí od zad ale většinou pomůže ibalginový krém
Ananas jsem jedla 2dny a každý z těch dnů sklenku červeného.
@potvurka89 Taky si to naordinuju..Vínko i před Ket..
Ví tvůj obvoďák, že jsi po Ket? Dneska jdu na kontrolu, tak přemýšlím jestli jí o tom říct. ![]()
@susanie ne neví ale zas potom by bylo fajn tam ty papíry co se dostávají po ket tak dát doktorce aby věděla co do tebe nacpali.
Jestli jí to chceš říct a ještě si ji neřikala o IVF tak jí to řekni raději s papírem v ruce kde bude co ti dělali, oni se jinak na to moc netváří když po nich člověk něco chce.
Třeba ve státním caru jsem před opu musela mít předoperační vyšetření od obvodní a v soukromém si rozbor udělali sami
@potvurka89 Ona teda ví, že už jsem v prosinci IVF absolvovala, protože jsem potřebovala neschopenku po ET, ale teď o stimulaci před Ket neví, tak nevím jestli o tom říct. Naštěstí mám skvělou doktorku, tak kdyby něco, je to v cajku. Uvidím, když se bude vyptávat nějak víc, řeknu jí jak se věci mají.
@susanie tak jí to klidně řekni nic s tím neskazíš, konečně mě přestává bolet hlava. Mohlo by se vrátit trochu léto ![]()
@potvurka89 Změna plánu..
Pořád jsem měla za to, že je tam doktorka do 13:30 a že se tam vydam před 13.hod abych se tam nepotkala s chřipkama, vždycky to tak dělam, že chodím před koncem.No měla jsem čas, tak že kouknu na net, jestli třeba nemá dovolenou a záskok za sebe, noo a ejhle. Změna ordinační doby jen do 12:00!Pochopitelně bylo už 12:15,no naštěstí jsem se ještě dovolala a omluvila se, takže až zítra..
Pane Bože-zase za blbku..
![]()
@susanie To se stane já jednou šla do banky ve svátek a nějak mě nenapadlo že tam nebudou
Ráno bylo docela hezky a teď prší asi zalezu do postele ![]()
@potvurka89 Zalez,pěkně odpočívej..V tomhle počasí se stejně nedá nic dělat. ![]()