KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
8.9.17 17:04

@susanie ano ano mám, chce to vždy hodně se uvolnit. Věřím že to vyjde i u tebe :hug: Hlavně teď mám v sobě méně hormonů než při IVF. Nevím proč ale jak KET provedl dr. Smrčina nějak víc věřím že to vyjde, předtím to prováděla dr. Višňová ne že by byla méně kvalifikovaná ale, k němu chodím od začátku a se vším si dává záležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.9.17 19:14

@potvurka89 Vůbec nepochybuj o tom, že by to nemělo vyjít. ;) Je teda fakt, že já taky věřím jen svému doktorovi, né že by to jiný dělali špatně, ale ta důvěra je jen u něj a tak by to taky mělo být..Ještě se zeptám. Co sliznice, kolik jsi měla mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.17 21:19

@susanie to mi neříkal :) teď ještě aby to rychle uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.9.17 21:36

@potvurka89 Aha,ani na tý předešlý kontrole? To neva..Uteče to, neboj.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.17 21:42

@susanie to jo to jsem ji měla 7mm tak naplánoval ket na dnešek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.17 21:49

@susanie myslím že KET může být úspěšnější kvůli tomu že sem dávala ovitril před KET zítra píchnu decapeptyl a oba jsou na uhnízdění a za 4dny znova ovitril aby se tam embryjku líbilo tak to má o 2 injekce podpory víc než po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.9.17 22:53

@potvurka89 No tak super, sázka na jistotu.. :dance: Trošku ananasu a to by bylo aby to nebylo. :mrgreen: Taky mám připravenej Pregnyl, ale to mi řeknou v pondělí kdy budu píchat. Zatim mám jen ten estrofen.Taky mám napsanej Gynprodyl-asi něco jako Utrogestan a taky Agolutin..No jsem zvědavá kdo mi to bude píchat, protože sama do zadku to asi nedám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.17 23:06

@susanie tak zapojíš manžela, mě u prvního IVF píchal injekce protože to pro mě bylo něco divného. Já jsem na první ivf měla pregnyl a po něm mi moc dobře nebylo. Ananas jsem si dnes dala kolečko a moc zralý není v létě byl lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.17 11:02

@potvurka89 Manžela asi nezapojím, protože to je něco jako kdyby mi měl ubližovat.. :lol: Při stimulaci na IVF jsem si to píchala sama, manžel se na to nemohl ani koukat, takže vím, že z toho nic nebude.. :mrgreen: Ale tchýňe je zdravotní sestra, tak holtse toho ujme ona.. :D Ananas taky kupuju a vybíram takový aby ten košťál úplně ten uprostřed šel snadno utrhnout.Jak to nejde, tak ho nekupuju, protože je nezralý. Jak se dnes cítíš? Vše ok? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.9.17 11:31

@susanie tak aspoň se bude podílet a nepíchneš si to špatně. ;) Tady u toho ananasu jde dobře ale není to ono ale i tak tam budou dobré vitaminy :mrgreen:
Před chvílí jsem píchala decapeptyl, trochu bolí hlava a lechtají mě zuby :mrgreen:
A jak to vypadá u tebe? Jak se jmenuje tvoje díťátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.17 11:51

@potvurka89 Lechtají zuby? :mrgreen: Jo, uvidíme, třeba to budu zvládat sama..Ono se to asi může píchat i do stehna, ne? :nevim: Moje 8letý díťátko se jmenuje Kristinka. Už chodí do 3 třídy. Hrozný jak to letí.. :roll: Ale to poznáš sama.. :kytka: Jinak břicho se docela sklidnilo a špinění taky..Je mi fajn, žádný stres a nervy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.9.17 11:58

@susanie No takový zvláštní pocit. :mrgreen: Pěkné jméno. Nervi a stres necháme druhým ;) Jo a estrofem beru dál tak mám teď v sobě opravdu víc věcí než po ET. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.17 12:10

@potvurka89 Aha,tak alespoň vím proč mám u sebe tolik toho Estrofemu. :mrgreen: Jojo, stres ráda přenechám jiným..Hrozně mi pomohlo, to že marodím s tím úrazem ruky. Když chodím do práce, jsem v neskutečným stresu. Takže takhle je to pohoda a je mi doma hrozně dobře. :lol: Doufám, že to vydrží i nadále. ;) Říkali ti o tom špinění po Ket při zavrtávání embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.9.17 12:34

@susanie Z kliniky jsem na začatku dostala 3 krabičky estrofemu a teď mi přidali další 2. A co jsi měla s rukou? Já jsem marodila se zády a pak už obvodní nechtěla mi dát dál neschopenku tak jsem se po OPU zeptala na klinice a oni beze všeho že mi ji dají. Tak jsem si užila hezké léto a bazén :mrgreen: moje práce je i není stresová někdy jsem si připadala že si ten stres dělám sama a doma mi je dobře. Špinění po zavrtání embrya mi říkala doktorka minule a já se stresovala protože stále čisto a člověk si myslí že to přijít musí jinak se nezavrtá no prostě obava navíc.
Teď jsem si vzala hodně k srdci dělat vše normálně jen se nepřetěžovat, nemyslet na to, víc myslet pozitivně, žádný stres žádný test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.17 21:17

@potvurka89 Já jsem měla narušené vazy, nosili jsme lešení a já zakopla, noo ruplo mi v ní a bylo..Pořád to ale není ono, těžký věci nezvednu..Noo s tím stresem..Taky bych řekla, že jsem si ho dělala sama. Prostě jsem si všechno moc brala a zbytečně plašila. Takže to mám možnáv hlavě, každopádně doma je mi dobře. Léto jsem si taky užila, takže jsem pěkně odpočinutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí