Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 Jsem 5 den cyklu, tak to tomu Estrofenu připisuju, protože mi normálně nic není..Ale asi to bude taky pěknej driák..
Jasně, že se chytne. S tím se prostě počítá.
V pátek tě to čeka, viď? ![]()
@susanie jo jo v pátek se jde na věc
on ten estrofem sám o sobě je pro ženy který jsou v přechodu tak aby jim bylo líp neměli návali horka atd. jen mi to máme jak koňskou dávku. Když jsem ho brala jak jsem měla ms tak mě bolelo břicho více než normálně. Na diskuzích jsem často četla že když nevyšel ET tak KET pak jo třeba si tělo odpočine a je to lepší. ![]()
@potvurka89 Zatím menstruaci taky mám a docela mě bolí i v kříži..a to mě takhle většinou bolí ta cysta..Taky jsi ho brala 3 krát denně jednu tabletu? Et jsem měla jen jednou v bývalém Car..Teď v to novým mi ho po opu zrušil.
Mražáčky máme a to by bylo, aby to neklaplo..
Jak nálada? Mě jak se blíží ten ultrazvuk, tak začínám bejt lehce nervozní.. ![]()
@susanie jj beru, 3× denně estrofem a od včerejška ještě utrogestan taky 3× takže zábava. Nálada je zatím v pohodě, manžel řekl že jsem méně náladová než při stimulaci
utz budeš mít v pohodě z toho se nestresuj tam stejně jen koukne jak ti hezky roste sliznice na triple line jak vypadá cysta a podle toho určí den kdy bude KET. Teď je pohoda ale už vidím jak ve čtvrtek večer mi to v hlavě bude hlodat aby se dobře embryjko rozmrazilo. ![]()
@potvurka89 Náladová naštěstí nejsem..To spíš před MS, to jsem vždycky naštvaná i sama na sebe.
Noo, právě..Už jednou mi Ket odložil, tak mám trochu obavy..Ale co, než zbytečnej Ket.. ![]()
@susanie to já taky
já si teď snažím co můžu uklidit, vyprat atd abych pak nemusela nic dělat. Říkala jsem si že jak se říká maturantům hvězdy září v září ![]()
@potvurka89 To je jasný, ať pak můžeš odpočívat. A něco na podporu Ketu? Červený víno atd? ![]()
@susanie to jsem ještě neslyšela… něco na podporu, ty jsi psala že ti to odložili kvůli cystě mě zas se KET posunul kvůli tomu že na klinice malovali ![]()
@potvurka89 Fakt? Tak to by mě teda rozhodilo..
Ale neuděláme nic..Jojo, odložil kvůli cystě a pak ještě v červnu kvůli jejich dovolené, ale to mi vůbec nevadilo, protože já sama měla zaplacenou dovču.
Tak jsme se domluvili po létě..JJ, hodně tady o tom holky psali, po Ket decku červeného vína a taky ananas je prý dobrý. Co je na tom pravdy nevím, ale proč to nezkusit.. ![]()
@susanie tak já to taky vyzkouším
, mě ten odklad také nevadil říkala jsem si že to si aspoň odpočine od té stimulace
@potvurka89 Přesně,nemá cenu to jakkoliv vyhrocovat a zbytečně chvátat. Taky vyzkouším, decku vína před a po Ket..Ananas miluju, tak spojim příjemné s užitečným. ![]()