KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
4.9.17 12:22

@potvurka89 Jsem 5 den cyklu, tak to tomu Estrofenu připisuju, protože mi normálně nic není..Ale asi to bude taky pěknej driák.. :roll: Jasně, že se chytne. S tím se prostě počítá. :lol: V pátek tě to čeka, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 12:30

@susanie jo jo v pátek se jde na věc :mrgreen: on ten estrofem sám o sobě je pro ženy který jsou v přechodu tak aby jim bylo líp neměli návali horka atd. jen mi to máme jak koňskou dávku. Když jsem ho brala jak jsem měla ms tak mě bolelo břicho více než normálně. Na diskuzích jsem často četla že když nevyšel ET tak KET pak jo třeba si tělo odpočine a je to lepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 12:37

@potvurka89 Zatím menstruaci taky mám a docela mě bolí i v kříži..a to mě takhle většinou bolí ta cysta..Taky jsi ho brala 3 krát denně jednu tabletu? Et jsem měla jen jednou v bývalém Car..Teď v to novým mi ho po opu zrušil. 8o Mražáčky máme a to by bylo, aby to neklaplo.. :) Jak nálada? Mě jak se blíží ten ultrazvuk, tak začínám bejt lehce nervozní.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 13:11

@susanie jj beru, 3× denně estrofem a od včerejška ještě utrogestan taky 3× takže zábava. Nálada je zatím v pohodě, manžel řekl že jsem méně náladová než při stimulaci :mrgreen: utz budeš mít v pohodě z toho se nestresuj tam stejně jen koukne jak ti hezky roste sliznice na triple line jak vypadá cysta a podle toho určí den kdy bude KET. Teď je pohoda ale už vidím jak ve čtvrtek večer mi to v hlavě bude hlodat aby se dobře embryjko rozmrazilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 15:32

@potvurka89 Náladová naštěstí nejsem..To spíš před MS, to jsem vždycky naštvaná i sama na sebe. :lol: Noo, právě..Už jednou mi Ket odložil, tak mám trochu obavy..Ale co, než zbytečnej Ket.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 15:34

@susanie to je pravda a ty chodíš kam na kliniku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 15:56

@potvurka89 Chodím do Plzně..A ty? Brno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 17:05

@susanie Já chodím do Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 17:18

@potvurka89 Holka,jsem na nás zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 17:47

@susanie to já taky :D já si teď snažím co můžu uklidit, vyprat atd abych pak nemusela nic dělat. Říkala jsem si že jak se říká maturantům hvězdy září v září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 18:24

@potvurka89 To je jasný, ať pak můžeš odpočívat. A něco na podporu Ketu? Červený víno atd? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 19:43

@susanie to jsem ještě neslyšela… něco na podporu, ty jsi psala že ti to odložili kvůli cystě mě zas se KET posunul kvůli tomu že na klinice malovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 19:54

@potvurka89 Fakt? Tak to by mě teda rozhodilo.. :lol: Ale neuděláme nic..Jojo, odložil kvůli cystě a pak ještě v červnu kvůli jejich dovolené, ale to mi vůbec nevadilo, protože já sama měla zaplacenou dovču. :mrgreen: Tak jsme se domluvili po létě..JJ, hodně tady o tom holky psali, po Ket decku červeného vína a taky ananas je prý dobrý. Co je na tom pravdy nevím, ale proč to nezkusit.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 20:02

@susanie tak já to taky vyzkouším :D, mě ten odklad také nevadil říkala jsem si že to si aspoň odpočine od té stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 20:08

@potvurka89 Přesně,nemá cenu to jakkoliv vyhrocovat a zbytečně chvátat. Taky vyzkouším, decku vína před a po Ket..Ananas miluju, tak spojim příjemné s užitečným. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí