KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
3.9.17 00:02

@susanie děkuju budu na tebe také pak myslet :hug: jj ovitril je jako pregnyl ja ho snáším lépe. agolutin nemám tak nevím. My jsme se teď rozhodli že dáme jen jedno protože dva jsme dávali při ET a asi se jim tam společně nelíbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 09:32

@potvurka89 Děkuju :hug: Já mám taky doporučeno jedno, ale já jsem po CS, takže je tam nějaké riziko.Dnes i doporučují po jednom, tak snad..Aha, tak to budeš mít asi něco jiného než Agolutin. Já jdu na ultrazvuk příští týden, tak doufám, že mi Ket zase nezruší..Mám 5 cm cystu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 09:44

@susanie já tam mám taky cystu 4mm a dr. řekl že to nebudeme přerušovat, já ode dneška budu mít ještě utrogestan 2-2-2 tak si s tím začnu užívat :mrgreen: o zavedení jednoho dr. říkal že je lepšá zavádět po jednom že je lepší vícekrát a po jednom, my máme 4 mrazáčky. Co to je to CS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 10:40

@potvurka89 Jo s těma cystama, to je něco..Já byla už dvakrát na laparoskopii, ale cysta byla do dvou měsíců zpět. 8o CS je císařský řez..Jedno díťátko mám. Za měsíc 9let a už by to opravdu chtělo sourozence. :lol: Já mám mrazáčků 6,z toho 4 vyborný kvality, tak snad se povede. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 10:45

@susanie to my se snažíme o první :) tak už by se to mohlo zadařit, já mám k tomu endometriozu takže není nějak nejlepší to hnát na laparo protože je to hned zpět :( ale s těhotenstvím by to prý mohlo zmizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 16:01

@potvurka89 Já mám nejspíš taky endometriozu, ale nic mi neni..Žádný bolesti při menstruaci a kupodivu ani cysta mi nic nedělá. Můj doktor se vždycky diví, že nemám žádné bolesti..Loni před laparkou jsem měla cystu menší a bolest neskutečná. Teď naštěstí vše v poho..Jen se mu ta cysta nelíbí, ale prej to zkusíme..Alespoň jeden transfer..Jak u tebe kouká na tu cystu??Ona by vyloženě vadit neměla, pokud se nedělá celý IVF..To by pak ty hormony brala jen ta cysta a rostla by, ale u KETU by to snad mělo být OK..Na laparku mě taky nežene, protože by to bylo jak říkáš ty, hned zpátky, takže zbytečný a navíc další srůsty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 16:15

@susanie Já vcelku bolesti nemám, jen když dostanu ms tak první 3 dny to není moc úžasné. Můj dr. gyn. by mě hned zas hnal na laparo ale když jsem mu řekla že chodím na kliniku tak řekl ať si to rozhodnou sami. Já když jsem byla v Podolí tak se jim to také nelíbilo, stálé oddalování ivf atd., u nich ivf byla ztráta času. Poté jsem přešla do Cube a tam udělali pořádnou stimulaci a dali si práci při OPU a našli 11 vajíček. Teď se mi ta cysta zvětšila prý je to tím estrofemem ale podle dr. potřebují aby byla ovulace. A ty jsi měla při IVF jaký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 16:42

@potvurka89 Já měla vždycky krátký protokol, reaguju na něj dobře..Taky jsem měnila CAR, protože tam z lidí tahají jen peníze a vysledek žádnej..Měla jsem prostě pocit, že mi tam nikdo nechce pomoct. Pokaždý když jsem tam šla, tak pokaždé k jinému doktorovi a každýmu zvlášť vyprávět s cím mám problém mě už přestalo bavit..Takže jeden cyslus mám už tam za sebou bez úspěchu, no a v únoru jsem přesla sem a jsem maximálně spokojena..V minulým CAR pomalu nic k zamražení, těsně předtím než jsem šla na ET kdy mi řekli, že k zavedení je jen jedno, my Mudr povídá:Stal se zázrak, to druhý embrio se probudilo, máte 4000 na zamražení???Noo tak to už jsem věděla, že je něco špatně. Navíc kultivujou jen 3 dni..Hrůza..Jsem ráda, že jsem na nic nečekala a okamžitě přešla..Tady je úplně jiná úroveň.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 17:29

@susanie tak u nás změna udělala hodně jen je to trochu dražší, a u KETU že jsme byli domluvený s dr. už od června tak nám nechali starou cenu jinak zdražovali. Já měla pokaždé dlouhý protokol. My jsme na této klinice platili ivf jako balíček bez léků za 17,5tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 21:29

@potvurka89 U nás ta změna taky hodně udělala..A i tady je to dražší, ale co, jsou to profesionálové.. :potlesk: I když jsem zatim nedošla do zdárného konce, věřím, že se povede..A jak to řešíš s neschopenkou? Už jí máš teď nebo až po Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.9.17 21:32

@susanie já jsem měla v dubnu autonehodu tak jsme pak navázali na IVF takže jsem doma docela dlouho ale dnes ráno když jsem pociťovala ovitril který jsem si píchla včera byla jsem za to ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.9.17 23:31

@potvurka89 Rozumím.. ;) Já jsem taky na neschopence, ale kvůli úrazu ruky, tak to s tim Ketem pěkně spojim.. :) jak to vypada po píchnutí Ovitrilu? :lol: Do zadku, viď? To je asi jediný, čeho se děsím… :roll: A ještě ten Agolutin.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 09:27

@susanie já si dávám do břicha pak ještě jednu před ketem a 4dny po, mě už to ani nepřijde při ivf jsem do sebe dostala 33injekci :) jinak dnes jsem v pohodě nic nebolí a co ty jak ti je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 12:03

@potvurka89 Tak to je dobře, že je ti fajn. Mě trochu pobolívá břicho..Nemůže to být z toho Estrofenu?? 8o Snad se cysta nezvětšuje… :cert: Taky tě bolelo břicho při braní Estrofenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 12:06

@susanie ze začátku ano teď jsem si na něj asi zvykla jinak jak to podle rozpisu vypadá budu ho brát i po KETU, já doufám že si cysta taky nevybere svoje práva po KETU a embryjko se chytne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí