Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@susanie a měla jsi trochu plný močový měchýř? Jj bude tam
Nám pak ještě ukázali že v tom katetru nic nezapomněli
Sis teda pěkně užila ![]()
@potvurka89 Jo měla, málem jsem se počůrala..
Tak by to mělo být, mě nikdo nic neukázal, ani doktor nevěděl jestli tam embryo dal nebo ne..A to už jsem věděla, že tudy cesta nevede.
Kolikátý den se vůbec chodí na Ket?
@susanie já jdu 20DC a max je 22DC si myslím hlavně dr. to vyvěští podle sliznice
Je dobře že si změnila car, my pojedeme 60km do caru tak mi stačí jeden hrnek pití než vyjedeme ![]()
@potvurka89 tak tfuj tfuj tfuj..Moc držím palce ať se bublinka hezky zavrtá..
V kolik tam máš bejt?
@susanie děkuju
mám tam být na 10h, dneska si ještě musím píchnout ovitril tak jsem si dala sklenku červeného ![]()
@potvurka89 Jasně,červené vínko..bych úplně zapomněla.
Tak se na to pěkně vyspi a zítra budu čekat na echo.. ![]()
@susanie ahoj tak mám bublinku u sebe, teď to tam vkládal můj dr. a byl pečlivější když tam vkládal katetr tak ještě utz přes břicho koukal kde je. Říkal že mám dělat vše normálně jako doposud jen se zakazuje solárko, sauna a fitko a nadměrná zátěž i psychická, prý v této fázi když je to normálně tak o tom žena vůbec neví tak není potřeba nějaká velká opatření, ani se nezakazuje sex. Bylo nám doporučeno netestovat aby člověk neměl falešné naděje nebo byl z toho přešlí tak jsme si ani test nebrali. Budu se snažit myslet pozitivně a těšit se na to co vyplyne z krve, myslím že to bude nejlepší protože jinak když minule doktorka říkala že je možné že budu špinit že je to to uhnízdění tak jsem stále čekala kdy to při jde až přišla ms. ![]()
@potvurka89 Ahojky
Jéé už jí máš u sebe..
A jak se cítíš? A jak se tvářila cysta, pořád tam asi je, viď? Jasně, že jo, nemá cenu se nějak moc omezovat.Je pravda, že normálně o tom holky ještě ani neví..Psychická pohoda je nejdůležitější. Takže myslet pozitivně a užívat si to. Ukazovali ti bublinku? ![]()
@susanie je mi fajn ani nějak zatím nic
o cystě dr. nemluvil ale asi tam je,
Jj ukazovali, vypadala skoro stejně jako minule
22.9 jdu na krev
a co ty dnes
@potvurka89 To je stejně pecka, že ti ho ukážou..Je vidět, že jim na tom záleží.
Mě tak nějak pořád jakoby z dálky pobolívá břicho, jestli to dělá ten Estrofem?
Ale jinak pohoda. Snažím se myslet pozitivně, co se má stát se stane.
V pondělí ultrazvuk, tak uvidíme..
@susanie jo jo to bude estrofem protože já někdy cítím jak kdyby mě ta cysta tlačila. To je dobře tak to vidím že já půjdu na krev a ty na KET ![]()
@susanie ještě se mi líbilo když dr. říkal že se nemusím bát že embryo nevytřesu
@potvurka89 Podle toho jak počítám a vše na ultrazvuku bude ok, tak v tom týdnu, co ty půjdeš na krev, tak bych měla jít na Ket. Přesně jak píšeš, jakoby mi ta cysta na něco tlačila. Žádná velká bolest to není, ale cítím to..Taky jsem po ET měla strach abych ho třeba nevyčůrala, nebo tak.
Teď už se pěkně zavrtává.. ![]()
@susanie myslím že máme stejné pocity jak s cystama tak i u prvníhno ET teď jsem nějaká klidnější ![]()
@potvurka89 Tak to je moc dobře, že jsi klidnější. Já myslím, že už je stejně rozhodnuto..
Jěště se zeptám na docela intimní otázku..
Bolest při sexu taky máš? Teďnevím jestli jsi psala, že máš taky endometrozu, ale pokud máš tenhle typ cysty, tak předpokládám, že jo… ![]()