KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
6.9.17 22:25

@potvurka89 To je hustý. :mrgreen: Při prvním ET jsem byla sama..Vyšlo to na den kdy měla malá ve škole vanoční besídku a zpívala solo, tak jsem radši jela sama aby to s manželem stihli.. :) Při Ket ho budu chtít mít sebou, to je jasná věc.. :mrgreen: Koukáš na Malé lásky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 08:53

@susanie ne o tom jsem ještě neslyšela, ale kouknu, ja včera hledala filmy a stahovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 09:37

@potvurka89 No počkej, ty nekoukáš na Malé lásky každou středu od 21:30?Je to dokument o rodičkách přímo s Plzeňský porodnice..Krásnej pořad u kterého pomalu brečím. Moc krásný… :srdce: A jak ti dnes je? Psychická pohoda panuje před zítřejším velkým dnem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 09:53

@susanie Tak to se omlouvám ale mám k tomu odpor koukat se na porody když sama nemohu otěhotnět, a nezdar z druhého IVF byl celkem záhul a každý týden k nám jezdil švagr s švagrovou od narození malýho a je to slušný kafe na psychiku pak i vidět manžela jak si ho choval, začala jsem být v pohodě až malýmu bylo 8 měsíců.

Jinak teďka jsem v celku v pohodě, nervozita zatím není to přijde až vlezu do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 10:14

@potvurka89 Tak já to mám paradoxně obráceně..Mám radost z nového života a těhotenství jiných mě těší..Prostě jak vidím nějakou těhulku mám radost s ní..Protože vím, že je to prostě zázrak.. :srdce: Jasně, nervozitu nech doma a dobrou náladu sebou..Jsem chytrá, já vím..Sama až tam půjdu tak budu úplně v háji.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 10:26

@susanie tak ty jedno dítko máš normálně…,já to všem také přeju, jen ze začátku mi to moc nešlo pochopit proč nemůžu mít normálně děti. :roll:

Ale jinak se strašně těším až bude bublinka u mě :hug: ananas čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 10:50

@potvurka89 Já vím, že jsi v jiné situaci..A chápu tvý pocity, je to někdy hrozně težký..Neříkám, že mi to někdy neni líto, ale vždycky se utěšim tím, že se taky dočkám druhého miminka. Já se i uklidňuju tím, že jsem relativně mladá a nemá cenu to uspěchávat, ale mám o dost staršího manžela a ten na mimi celkem chvátá..Není nejmladší a nechce bejt úplně starej taťka..ale jak říkáš, jedno dítě mám a to je nejvíc.. :srdce: Vydržíš do dne testování, nebo budeš mít hejble testovat dřív jako já? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 13:04

@susanie jo já si říkám že počkám ale to by člověk nesměl pak chodit sem na emimino protože každý se ptá tak co už si testovala a pak člověk testne a moc přemýšlí tak uvidíme :) Utešuju se tím že jednou to vyjde a po té autonehodě kdy sem to měla jen tak tak a vylezla sem jen s bloklými svaly na zádech tak asi tu pro něco ještě sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 13:16

@potvurka89 Jasně,že jo..Miminko tam na tebe čeká..Určitě se bojovníček najde. :srdce: Kolik máte v mrazáku?4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 13:25

@susanie jj 4 dr. říkal že prý výborné kvality, zítra jedno zkouknu :mrgreen: Koukáš na Ohnivý kuře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 14:14

@potvurka89 Parádní zásobička.. :mrgreen: Taky mám 4 výborný kvality. :srdce: Nene, nekoukam..koukám na Soudkyně Barbara.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 19:06

@susanie tu jsem viděla párkrát :) ty už jsi kolikátý den cyklu? :) Tak si říkám když máme tak krásný embrya aby se aspoň jedno chytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 20:04

@potvurka89 Dneska jsem 8.den cyklu..Trošku jestě špinim, ale snad to bude ok..Trochu mě nerví ta cysta, ale co, buď a nebo..Jasně, že se chytí, coby ne? Hlavně zítra napiš jak to probíhalo a pocity těhotenský… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.17 20:14

@susanie určitě napíšu :) já jsem 8dc taky trochu špinila. Na cystu kašlu prostě nějak to dopadne. Minule kdyby mi manžel neřekl že to tam foukli asi bych si myslela že nic nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.9.17 20:22

@potvurka89 Taky ho vem sebou ať to ohlídá… :mrgreen: V minulém Car mě to při transferu teda dost bolelo a vůbec se tam nemohl mudr. dostat, pořád se mu lámal ten katetr a narážěl do ty stěny v děloze. No hrozný!!! :roll: Asi snad na pětkrát mi to tam dával, prostě to bylo dost pochybný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí