Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 To je hustý.
Při prvním ET jsem byla sama..Vyšlo to na den kdy měla malá ve škole vanoční besídku a zpívala solo, tak jsem radši jela sama aby to s manželem stihli..
Při Ket ho budu chtít mít sebou, to je jasná věc..
Koukáš na Malé lásky? ![]()
@susanie ne o tom jsem ještě neslyšela, ale kouknu, ja včera hledala filmy a stahovala ![]()
@potvurka89 No počkej, ty nekoukáš na Malé lásky každou středu od 21:30?Je to dokument o rodičkách přímo s Plzeňský porodnice..Krásnej pořad u kterého pomalu brečím. Moc krásný…
A jak ti dnes je? Psychická pohoda panuje před zítřejším velkým dnem? ![]()
@susanie Tak to se omlouvám ale mám k tomu odpor koukat se na porody když sama nemohu otěhotnět, a nezdar z druhého IVF byl celkem záhul a každý týden k nám jezdil švagr s švagrovou od narození malýho a je to slušný kafe na psychiku pak i vidět manžela jak si ho choval, začala jsem být v pohodě až malýmu bylo 8 měsíců.
Jinak teďka jsem v celku v pohodě, nervozita zatím není to přijde až vlezu do postele ![]()
@potvurka89 Tak já to mám paradoxně obráceně..Mám radost z nového života a těhotenství jiných mě těší..Prostě jak vidím nějakou těhulku mám radost s ní..Protože vím, že je to prostě zázrak..
Jasně, nervozitu nech doma a dobrou náladu sebou..Jsem chytrá, já vím..Sama až tam půjdu tak budu úplně v háji.. ![]()
@susanie tak ty jedno dítko máš normálně…,já to všem také přeju, jen ze začátku mi to moc nešlo pochopit proč nemůžu mít normálně děti. ![]()
Ale jinak se strašně těším až bude bublinka u mě
ananas čeká ![]()
@potvurka89 Já vím, že jsi v jiné situaci..A chápu tvý pocity, je to někdy hrozně težký..Neříkám, že mi to někdy neni líto, ale vždycky se utěšim tím, že se taky dočkám druhého miminka. Já se i uklidňuju tím, že jsem relativně mladá a nemá cenu to uspěchávat, ale mám o dost staršího manžela a ten na mimi celkem chvátá..Není nejmladší a nechce bejt úplně starej taťka..ale jak říkáš, jedno dítě mám a to je nejvíc..
Vydržíš do dne testování, nebo budeš mít hejble testovat dřív jako já?
![]()
@susanie jo já si říkám že počkám ale to by člověk nesměl pak chodit sem na emimino protože každý se ptá tak co už si testovala a pak člověk testne a moc přemýšlí tak uvidíme
Utešuju se tím že jednou to vyjde a po té autonehodě kdy sem to měla jen tak tak a vylezla sem jen s bloklými svaly na zádech tak asi tu pro něco ještě sem ![]()
@potvurka89 Jasně,že jo..Miminko tam na tebe čeká..Určitě se bojovníček najde.
Kolik máte v mrazáku?4?
@susanie jj 4 dr. říkal že prý výborné kvality, zítra jedno zkouknu
Koukáš na Ohnivý kuře?
@potvurka89 Parádní zásobička..
Taky mám 4 výborný kvality.
Nene, nekoukam..koukám na Soudkyně Barbara.. ![]()
@susanie tu jsem viděla párkrát
ty už jsi kolikátý den cyklu?
Tak si říkám když máme tak krásný embrya aby se aspoň jedno chytlo
@potvurka89 Dneska jsem 8.den cyklu..Trošku jestě špinim, ale snad to bude ok..Trochu mě nerví ta cysta, ale co, buď a nebo..Jasně, že se chytí, coby ne? Hlavně zítra napiš jak to probíhalo a pocity těhotenský… ![]()
@susanie určitě napíšu
já jsem 8dc taky trochu špinila. Na cystu kašlu prostě nějak to dopadne. Minule kdyby mi manžel neřekl že to tam foukli asi bych si myslela že nic nebylo ![]()
@potvurka89 Taky ho vem sebou ať to ohlídá…
V minulém Car mě to při transferu teda dost bolelo a vůbec se tam nemohl mudr. dostat, pořád se mu lámal ten katetr a narážěl do ty stěny v děloze. No hrozný!!!
Asi snad na pětkrát mi to tam dával, prostě to bylo dost pochybný.. ![]()