KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
4.9.17 20:13

@susanie myslíš že se ještě dá sehnat čerstvý ananas? :) Asi to zkusím víno i ananas mám taky ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.9.17 21:07

@potvurka89 Jasně že jo.. ;)Zatím jsem ho viděla skoro v každým větším obchoďáku. :potlesk: Tady na e-miminu je o tom diskuze, tak mrkni.. ;) Pro ten pocit, že udělá člověk něco navíc, viď… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.9.17 21:25

@susanie kouknu děkuju, já si stejně myslím že ze začátku tomu plodu to nemůže uškodit ale až mi řeknou na utz že vidí srdíčko atd tak žádný alkohol nepozdřu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 11:32

@potvurka89 Ono asi stačí jen 4 dni po Ketu s tim vínem..Dýl bych to asi nepokoušela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 11:35

@susanie to je pravda úplně to stačí, mě strašně vadí vidět těhotný se skleničkou vína nebo piva se slovy když máme na to chuť tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 11:54

@potvurka89 Určitě je to zbytečný a většinou to jsou holky, který nemají problém otěhotnět. My který s tím máme problém, si toho budeme sakra vážit.. :srdce: Mělo by to být trochu jako podpora k zahnízdění embryjka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 12:29

@susanie že by červené víno bylo dobré na červené krvinky. Právě že to říkala tchýně a švagrová pak si říkám ještě že ty děti nemají nějaké komplikace. A první dítko máš přirozeně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 15:53

@potvurka89 Jojo,přirozeně..Po měsíci snažení jsem byla těhotná. :) Aleto jsem byla o dost mladší..Pak když malej byli 3 roky, tak jsem druhý nechtěla. Chtěla jsem do práce mezi lidi..Nooo teď když chci, mám smůlu.. :nevim: Hold si musím počkat, ale pořád se utěšuju, že už jedno dítě mám.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 16:38

@susanie tiše závidím že ti to vyšlo i bez ;) já doufám že nám dr. pomůžou. My se snažili 3 roky doma a teď 2 s dr. Ale zas jsme nikdy nedospěli k tomu aby jsme to doma měli naplánované přesně na den a hodinu :mrgreen: No vidíš já mám dvě sestry a jedna má 4 děti takže nebyla v práci 12 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 16:42

@potvurka89 A to máš z rodiny problém jen ty s otěhotněním? A jakej vlastně máte problém? Já jsem bez jednoho vejcovodu. Měla jsem ho neprůchozí a loni při laparce mi ho odstraňovali. Jinak trpím na ty cysty.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 17:04

@susanie ano jenom já :? třeba sestřenice má před porodem třetího dítěte. Já mám endometriozu, dr. mi řekl že se to zatím nijak neléčí max antikoncepcí ale s tím že chceme dítě je to metoda k ničemu jinak o tom bylo už hodně napsáno a ještě prý se napíše. U mě to jsou cysty a některé jsou naplněny krví říkají jim čokoládové. Toto mi našli při lps kdy jsem šla na odstranění cysty a jeden vejcovod mám nefunkční mám i vaječníky uloženy více dozadu. Já to vše přisuzuji tomu že mám trochu horší funkci jater od mala jsem měla atopicky ekzém a ten v reprodukčním věku skončil napůl, a ozvalo se to jinde :(

Před prvním IVF mě poslali na velký utz kam chodí těhotné a moc se netvářili a pak jsem jen zaslechla jak mezi sebou prohodili „jsem zvědavá komu se toto povede nastimulovat“ Pak mi odsáli cysty, víckrát bych na to nešla, zavedou sondu jako při utz skrz jehlu a propíchnou děložní stěnu jako při OPU a dr. se ještě divil po skončení že tam ležím skroucená jako paragraf. Na OPU v daném caru měli jeden pokoj kde jsme byli 3 a na čtvrtou nezbyla postel tak jí dali křeslo, bylo to jak když krávy čekají na porážku ani ne 5min. a hotovo na sále že mám jedno vajíčko po 15min. že nic. Ještě ty výsledky sdělovali v jednom pokoji všem.

Při druhém IVF to bylo úplně jiné na sále si dali záležet půl hoďky a bylo to znát 11 vajíček. Krásný mini pokojíčky s dekou a polštářkem, kvůli tomu že mi napíchli cystu mi dali ještě antibiotika do kapačky. Na výsledek jsme si hoďku počkali a při ET byl manžel se mnou i teď si vzal dovolenou a bude tam při KETU.

Holt moje vajíčka bez pomoci dr. jsou kvůli endomrše jak v neprůstřelném obalu ikdyž manžel spermií má hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 17:18

@potvurka89 ty jo, to je něco teda..Ještě že jste přešli do jiného Caru, viď? Jinak koukam máme podobné problémy. Taky se mi většinou dělají cysty naplňené krví. Jednu mi při laparce odstraňovali. Nejhorší je, že tyhle cysty sami od sebe prostě nezmizí.. :cert: A na laparku bych mohla chodit pomalu každej měsíc a to taky není dobrý. srůsty a pod..No nemáme to jednoduchý..Ale pevně věřím tomu, že se povede. :srdce: Povedlo se holkám co měli daleko větší problémy, tak ted jsme snad na řadě my… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 18:15

@susanie přesně tak teď je řada na nas :) z toho co sem zažila jsem usoudila že kdyby existovala soukromá klinika kde se da porodit tak si to i ráda zaplatím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.17 18:56

@potvurka89 Jsme schopný pro to udělat cokoliv, viď? Co další holky? Všechny mají po Ket? Nějak jsem to zpětně nečetla.. :oops: Diskutujeme jen my dvě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.17 19:18

Vic jich je v Ivf/ket 2017 kdo se chystá, jo jo pro mimi vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí